WAAROM MULTICULTURALISME EEN GEVAAR IS GEWORDEN…

Een duurzame omgang met mensen in een klimaat van wederzijds respect was vroeger normaal, maar is nu een zeldzaamheid aan het worden!

“Racisme, discriminatie, generalisatie”, deze woorden zijn de afspiegeling van onze huidige samenleving. Ze zijn onderhand een retoriek geworden! Hoe komt het eigenlijk dat vroeger de verschillende rassen, op een paar kleine incidentele gevallen na, respectvol en vreedzaam naast elkaar konden leven, dat de diverse culturele gewoontes werden geaccepteerd, sterker nog, door de oorspronkelijke bewoners werden overgenomen. Ik praat hierbij over de groepen die destijds naar Nederland zijn geëmigreerd (zoals Chinezen, Vietnamezen, Indiërs, Italianen, Grieken, Turken, etc.) of gerepatrieerd (de Indische Nederlanders). Men heeft zich aan beide kanten aangepast. Nóg beter zelfs, de oosterse- en zuid Europese keuken is enorm populair geworden onder de Nederlanders. De buitenlandse restaurants en winkels werden een normaal straatbeeld in Nederland en in Europa. Het grootste deel van “de buitenlanders” waren christenen, boeddhisten of hindoestanen die zich moeiteloos in de samenleving hebben geïntegreerd. Want toen gold nog: “Als immigrant pas je je aan, aan je gastheer” Ook degenen die een andere levensstijl hadden, pasten zich moeiteloos aan, maar omgekeerd eveneens. Grote culturele evenementen waren populair en werden bezocht door alle lagen van de bevolking. Samen eten en dansen was toen heel gewoon!

party2Hoe komt het dan dat het woord ‘multicultureel‘ nu ineens als een donkere wolk boven Nederland (en heel Europa) hangt? Hoe komt het dat het straatbeeld, vooral in de grote steden niet alleen is veranderd, maar grimmiger is geworden, dat de criminaliteit één van de grootste overheersende problemen is geworden?
Hoe stuitend dit ook klinkt, de enige ware reden is de massa-immigratie van de niet-westerse bevolkingsgroepen en sinds kort ook de groepen uit de Oostbloklanden!

Terwijl de eerdergenoemde immigranten zich naadloos hebben aangepast en probleemloos meedraaien in de maatschappij (het sociale proces en het arbeidsproces), hebben de allochtonen uit niet-westerse landen zich niet alleen duidelijk afgescheiden van onze samenleving, maar ook nog hun cultuur, religie en levenswijze (gestimuleerd door onze bestuurders) door onze strot geduwd ! De respectloosheid voor hun gastheren en vooral voor vrouwen, is beledigend en hun mentaliteit weerzinwekkend (indoctrinatie kopschoppen, berovingen, verkrachting enz.)
En als Nederlanders weigeren dit te accepteren dan wordt gelijk geschermd met de eeuwige cliché’s: ‘racisme, generalisatie en discriminatie‘ en door deze allochtonen en hun multiculti knuffelende aanhang een volkomen ongefundeerde “zieligheidsfactor” in de strijd gegooid. En niemand wijst hier op de acceptatie en het wederzijds respect van de voorgaande geïntegreerde bevolkingsgroepen!

Dat deze groepen niet-westerse allochtonen (de moslims dus) een groot gevaar opleveren voor onze samenleving, wordt niet erkend door onze bestuurders (die hen hier met miljoenen hebben binnengehaald), onze justitie (die hun criminele handelingen weigert te bestraffen) en de muticulti-knuffelaars (die het vertikken hun oogkleppen af te doen omdat ze er zelf geen last van hebben in de duurste wijken waar zij wonen)! Zij proberen niet alleen constant dit gevaar te bagatelliseren maar draaien zelfs de rollen om. Iedere kritiek op moslims en de islam wordt zwaar bestraft!

Dat door bovengenoemde “tolerantie” het superioriteitsgevoel van de moslims alleen maar groeit is te zien in hun respectloze- en denigrerende houding ten opzichte van de Nederlanders.
Dit gevaar wordt alleen door de realisten onder ons onderkend én door degenen die hier al mee geconfronteerd zijn! Onderstaande is hiervan het overtuigende bewijs:

Wij moslims zullen Europa veroveren. Wij zullen jullie kinderen tot slaven maken en jullie vrouwen verkrachten zodat zij een zwart moslimkind in hun buik hebben. Europeanen zijn zwak. Dat merken wij aan jullie leiders die nog zwakker zijn dan jullie. Bovendien belijden jullie het geloof van zwakzinnigen. Welk normaal mens keert zijn vijand nu de andere wang toe als hij geslagen wordt. Over enkele jaren zullen onze mannen Europa bestormen en innemen!”

De verandering van het multiculturalisme in Europa is een gevolg van een volkomen verkeerd beleid. De oorzaak is namelijk de Europese Unie (en onze eurofiele regeringen), die onze grenzen wagenwijd geopend hebben voor een invasie van ongeciviliseerde/criminele bevolkingsgroepen!

https://eunmask.wordpress.com/2014/04/22/sociaal-nederland/

Lees hier 2 immigratie-stimulaties (de reden dat er botenvol gelukzoekers de oversteek maken):
http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2014/illegaliteit-wordt-niet-strafbaar/
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/01/bassiehof_illegalen_gratis_zor.html