WAAROM HAALT DE EU MET OPZET CRIMINELEN BINNEN?

Nadat de Zwitserse bevolking in een referendum voor de beperking van massa-immigratie had gestemd, vielen Europese politici over elkaar heen met kritiek en zelfs dreigementen. In ons eigen land blijven we met name vanuit linkse en liberale kringen horen dat immigratie zo goed voor de economie en samenleving zou zijn. De harde cijfers, nota bene van de overheid zelf, tonen echter aan dat precies het tegendeel het geval is. Met name immigranten uit Noord Afrika en het Midden Oosten vormen doorgaans een zware belasting voor onze toch al onder grote druk staande samenleving. Door de open grenzen hebben criminelen hier vrij spel!

oostblok4De EU breidt zich telkens uit. Ging het in het begin om redelijk normale democratieën, thans breidt de EU zich vooral uit met roversnesten en uiterst corrupte staten als Polen, Bulgarije, Roemenië en uiteindelijk zal ook een faalland als Albanië toetreden.

Terwijl maar liefst 80% van de Nederlandse bevolking een strenger toelatingsbeleid wil, wordt hier in de Kamer –van SP t/m VVD- alleen maar gezorgd voor nog méér immigratie. De rekening van dit open grenzen beleid komt nooit terecht bij de linkse grachtengordelelite. Wel bij de laatste autochtonen van de Schilderswijk. Bij mensen die vreemden zijn geworden in eigen land. Of bij de vrachtwagenchauffeur, die zijn baan in Poolse handen ziet verdwijnen.

De vraag is waarom?

Zijn de politici werkelijk zo naïef dat ze geloven dat het allemaal wel mee gaat vallen met de toestroom van criminaliteit uit deze Borat-achtige-landen, gaat het slechts om spotgoedkope zwaar onderbetaalde arbeidskrachten waardoor werkgevers zeer veel winst kunnen maken, door de loonkosten zeer laag te houden of is er meer aan de hand?
In een land waar nauwelijks criminaliteit voorkomt, zal een volk niet snel privacy-beperkende en burgerrechten-beperkende maatregelen accepteren.
Er moet criminaliteit geïmporteerd worden, teneinde het volk rijp te maken voor camera’s, ID-plicht ‘Ausweiss’, etc.

Illegalen:
De machteloosheid straalt er vanaf. Illegalen die niet terug willen moet je geen geld bieden maar vastzetten. Maar de staatssecretaris zet de wereld op zijn kop, en gaat vreemdelingendetentie juist beperken! En zo blijven we met alle uitgeprocedeerden zitten, en wordt het probleem van illegaliteit alleen maar erger. Overigens geldt ook hier dat met name de linkse partijen mede verantwoordelijk zijn voor de ellende.
Essen: 90% criminaliteit door buitenlanders
Mogelijk nog erger zijn de angstvallig door de politiek doodgezwegen of doelbewust verdraaide criminaliteitscijfers.

In de stad Essen wordt 90% (!) van de criminaliteit door buitenlanders gepleegd. Dat is geen loos gerucht, maar een officieel percentage dat door een sociaal afdelingshoofd werd bevestigd. In de Roerstad zijn de meeste daders jongeren met een Libanese, Albanese, (Noord-)Afrikaanse of Hongaarse achtergrond.

De Nederlandse bevolking zit absoluut niet te wachten op de komst van Roemeense en Bulgaarse medelanders Want 73% voorziet een enorme explosie van de criminaliteit, 74% van de Nederlanders denkt dat de komst van MOElanders ten koste zal gaan van hun werkgelegenheid, omdat Oostblokkers ver beneden het minimale uurloon willen werken, 77% vindt het onaanvaardbaar dat de Oostblokkers direct in de Nederlandse bijstand terecht komen en niet minder dan 81% vindt het gewoon crimineel dat de EU de gevolgen hiervan (bewust) negeert!

Voor de Europese Centrale Bank vergadering in Barcelona, moesten de binnengrenzen van Spanje ‘dicht’, binnen het kader van de bescherming van deze hoge heren. Hiermee geven zij eigenlijk aan dat de open grenzen een enorm gevaar opleveren! Waarom laten ze ons dan als prooi en slachtoffers fungeren?

De ware reden van het massaal binnen halen van de bevolking uit het Oostblok is dezelfde als die van de massa-immigratie van niet-westerse landen. Deze combinatie betekent een explosie van criminaliteit, waarvan het gevolg is, een systematische uitroeiing van het eigen volk!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/08/oost-europeanen-stelen-ons-land-leeg-wen-er-maar-aan

http://pvv.nl/index.php/component/content/article.html?id=7227:begrotingsbehandeling-veiligheid-en-justitie-asiel