ZAL DE VOLGENDE GENERATIE ONS LAND REDDEN?

Ik heb onderstaand artikel over de volgende generatie met gemengde gevoelens gelezen. Gemengd, omdat ik heel veel dingen herkende en aan de andere kant nog steeds de hoop had dat deze laatste decennia, die een razendsnelle tendens van (zelf)destructie vertonen, onze nieuwe generatie de ogen zal openen en zij resoluut zullen besluiten, om het compleet anders te doen!
Maar als ik zo om mij heen kijk en zie hoe de nieuwe generatie zich nu ‘bezighoudt’ met hun toekomst, dan vrees ik toch het ergste!

De slotzin van dit artikel is illustratief!
Maakt u zich geen zorgen! Van de jeugd en de daarop volgende generaties zullen wij het niet hoeven te verwachten. Die zijn veel te nieuwsgierig of bij het kopen van de 5e zak Chips het beloofde bachelor of masterdiploma al in de zak zit.
(Ik zou zeggen “die zijn veel te druk om met de miljarden anderen te “whats-appen”!)

Want waar je ook kijkt, op straat, in het openbaar vervoer, in de restaurants, in de auto’s, op de fiets, (zelfs tijdens een overval), je ziet alleen dit is beeld:

1009781_212479105573593_665398827_n(zo te lezen is de tekst op deze foto ook geschreven door 1 van onze nieuwe generatie. 😉 )

Dit motto werkte in het verleden en heden en zal over 100 jaar nog steeds werken: “houd je onderdanen dom en je kunt met ze doen en ze vertellen wat je wilt.”

Bron: “Nederlandse jeugd, uw hoop in bange dagen ?

http://www.geennieuws.com/2014/04/nederlandse-jeugd-uw-hoop-in-bange-dagen/