IS DE NWO EEN DUIVELSE ILLUSIE OF…..

De Nieuwe Wereldorde (Engels: New World Order, NWO) is net als de illuminatie een wereldwijd verspreide complottheorie over het streven naar wereldheerschappij in een cryptocratische of totalitaire wereld.  Dit wordt tenminste door diverse wetenschappers en de media beweerd!
Maar is dit wel zo?

Illumin.De Global Warming die door dezelfde ‘wetenschappers’ als een vaststaand feit door onze strot is geduwd en de regeringen en multinationals honderden miljarden heeft opgeleverd, wordt steeds meer door (de echte wetenschap) onze visuele waarneming van het uitblijven van de fundamentele veranderingen in de natuur, langzaam maar zeker ontkracht.
Wij komen langzaam aan tot de conclusie dat de opwarming van de aarde een Hoax is om ons miljarden uit onze zak te kloppen!

Vragen we ons nu niet zo langzamerhand af of de oprichting van een Nieuwe Wereldorde misschien toch geen complottheorie is?

Ik kreeg dit enorme artikel onder ogen maar ik ben geen wetenschapper, dus ik kan niet beoordelen in hoeverre deze gegevens kloppen. Ik heb alleen de vergelijking met de keren dat dezelfde critici van de NWO, het volk (met het oogmerk op zelfverrijking) o.a. de Global Warming heeft aangepraat.

Hoe ziet het schaakbord van de 1% eruit? De duivelse illusie
Published on april 21st, 2014 | by Erich Brink aka De Onderzoeker

Crisis echt of een kunstmatige situatie om de massa te manipuleren, de stuipen op het lijf te jagen? Staatsschuld aantoonbaar of ontwerp om de bevolking te imponeren met een soort monopoly-spel van politici? Bestaat geld nu echt of alleen digitaal? ……

Hoe moeten we die 1% nu omschrijven? Illuminatie, Elite, New World Order? Big Pharma, Bilderbergers, VN, NSA? Wallstreet, de Bankenmaffia, politici? Europese Unie, de heersers over de voedselindustrie, doorgeschoten wetenschappers? Hoe ziet het schaakbord van deze 1% eruit?

Een onderzoek van ETH uit Zürich, (uitgevoerd door Stefania Vitali, James B. Glattfelder en Stefano Battiston), rapporteert dat een kleine groep bedrijven –vooral bestaand uit banken- over een enorme macht beschikt over de wereldeconomie. Met behulp van gegevens van Orbis uit 2007, een gegevensbestand waarin 37 miljoen bedrijven en investeerders staan, ontwikkelden de Zwitsers wiskundige modellen over de wereldeconomie. Dit onderzoek is het eerste dat keek naar de 43.060 transnationale ondernemingen en naar het web van eigendom tussen hen. Het onderzoek creëerde een “kaart” van 1.318 bedrijven die in het hart staan van de wereldeconomie, [zie NEXUS 19/4]. Het onderzoek wees uit dat 147 firma’s een “super-entiteit” van rijkdom vormen.

Lees hier het hele artikel:
http://stopdebankiers.nl/hoe-ziet-het-schaakbord-van-de-1-eruit-de-duivelse-illusie/#.U1WAwaLJH5N

Lees ook dit:
http://langleveeuropa.nl/2013/07/wat-blijkt-de-nieuwe-wereldorde-bestaat-reeds/

Nogmaals, ik zal niet met zekerheid kunnen zeggen of dit een voldongen feit is, maar ik zie wel dat alle tekenen van het aansturen naar een wereldmacht (mede door de EU) een realistische optie is.