NEDERLAND, HET PISPAALTJE VOOR BUITENLANDERS!

diplomaatIk las vandaag net dit bericht in het AD: Een Afghaanse diplomaat die bij een verkeersruzie een 23-jarige Nederlander sloeg, gaat vrijuit omdat hij diplomatiek onschendbaar is.
De meppende diplomaat is de 27-jarige A.S., derde secretaris van de Afghaanse ambassade in Den Haag, blijkt uit onderzoek van het AD. Met zijn BMW 7 met diplomatiek CD-kenteken blokkeerde S. op 16 december vorig jaar de parkeerplaats van een Lidl-supermarkt in Zoetermeer. Toen een pasgetrouwd echtpaar na enkele minuten toeterde, ontstond er ruzie.
De diplomaat stapte meteen uit en begon te schreeuwen: ‘Ben je soms jaloers dat ik diplomaat ben?’

Daarna gaf diplomaat S. hem enkele vuistslagen in zijn gezicht, waarop de Nederlander naar eigen zeggen één keer terugsloeg. Politieagenten susten de ruzie en het echtpaar ging boodschappen doen. Op de terugweg zou de diplomaat het stel hebben achtervolgd en klemgereden.
Midden op de Amerikaweg in Zoetermeer zou de diplomaat de auto hebben aangevallen met enkele karatetrappen, waardoor flinke deuken ontstonden. De aangevallen man deed daarop aangifte van mishandeling en vernieling. Diezelfde avond deed ook diplomaat A.S. aangifte van mishandeling.
Het personeel van de Afghaanse ambassade lijkt weinig te hebben bijgeleerd. In februari van dit jaar was de auto van A.S. in het programma Pownews te zien. De geparkeerde BMW hield urenlang een invalidenparkeerplaats bezet.

Diplomaten kunnen volgens het Verdrag van Wenen niet strafrechtelijk worden vervolgd en mogen ook niet worden aangehouden. Ze moeten zich echter wel aan de regels en wetten van het gastland houden.

Lees hier het hele artikel:
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3638243/2014/04/19/Diplomaat-slaat-er-bij-ruzie-op-los-en-gaat-vrijuit.dhtml

DUS NIET! ZE LAPPEN ONZE REGELS AAN HUN LAARS, WANT DIE NEDERLANDERS ZIJN TOCH TE SCHIJTERIG OM HIER IETS AAN TE DOEN!

EN ZO STAAT NEDERLAND IN DE REST VAN DE WERELD COMPLEET VOOR (PIS)PAAL!