MOSLIM AOW-ERS STERVEN NIET!!!

door E.J. Bron

Althans weinig! Er is grote beroering ontstaan door het wijzen op het vreemde verschijnsel dat op Nederlandse begraafplaatsen geen of nauwelijks moslims liggen begraven. Moslims worden niet gecremeerd. Dus waar zijn al die lichamen van overleden moslims ? Niet alle lichamen zijn teruggevlogen naar islamitische thuislanden.

KERKHOFMOSLIMSJaarlijkse controle op het in leven zijn van islamitische AOW-gerechtigden mag niet door de SVB worden uitgevoerd gezien de gevoeligheden op het gebied van discriminatie, dan wel de feitelijke onmogelijkheid te controleren met welke moslim de SVB te maken heeft.

Ook het vaststellen van de aantallen uitkeringen op gebied van werk, ziekte, invaliditeit, bijstand, enz. in de Nederlandse moslimgemeenschap van 2,3 miljoen moslims wordt niet toegestaan, zodat de ongeveer 15 miljoen Nederlanders en niet-moslim medelanders niet weten hoeveel van HUN geld naar de moslimgemeenschap gaat in de vorm van allerlei uitkeringen, toeslagen, enz. enz.

Dat de moslimgemeenschap als een parasiet de 15 miljoen Nederlanders en medelanders aan het uitzuigen is, wordt door bijna iedereen in Nederland gevoeld. De bezuinigingen treffen niet of nauwelijks de 2,3 miljoen moslims…
http://ejbron.wordpress.com/2014/04/10/moslims-in-nederland-worden-heel-oud-waar-of-niet-waar/

De SVB vraagt Marokkaanse 65-plussers met een Aanvullende Inkomstenvoorziening Ouderen (AIO) om hun Marokkaanse identiteitsnummer, om zo te controleren of ze niet in Marokko nog spaargeld, huizen of grond hebben. Maar de belangenclub roept de Marokkaanse gemeenschap op om die gegevens achter te houden.

En onze ouderen mogen creperen! Als hier nóg niet duidelijk wordt dat deze regering de islamisering aan het bevorderen is, dan bestaat Nederland uit idioten! Lees ook: “Ouderen worden ‘gepakt’.”
http://www.mijnvakbond.nl/Gepensioneerden-dubbel-gepakt?referrer=536

http://debatop2.incontxt.nl/seizoenen/3/afleveringen/06-02-2013

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3380034/2013/01/20/Senioren-worden-het-hardst-gepakt-bij-bezuinigingen.dhtml