Nederland betaalt mee aan de lonen van Palestijnse terroristen

En niet alleen Nederland, ook Engeland en de EU financieren terroristen!

Tony Blair financiert islamitische terreur
http://ejbron.wordpress.com/2014/04/15/tony-blair-en-de-terreurfinanciering/

‘Europa financiert indirect het Palestijns terrorisme’
Met de structurele financiering, door de EU én Nederland, legitimeert Europa een autoriteit die op structurele wijze terrorisme verheerlijkt.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/2982101/2011/10/22/Europa-financiert-indirect-het-Palestijns-terrorisme.dhtml

Vlaamse Vrienden van Israël

Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld

door Likoed.nl

http://www.likud.nl/

Een nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit geeft terroristen die gevangen zitten voor terroristische activiteiten recht op een maandsalaris. Deze wet geldt niet voor gewone misdadigers als autodieven, maar alleen voor terroristische moordenaars. Terroristen die een straf uitzitten van meer dan 20 jaar krijgen een hoger salaris volgens de nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit. Salarissen worden betaald vanaf de dag van arrestatie tot vrijlating.

Onder hen die nu in aanmerking komen voor zo’n ‘salaris’ is bijvoorbeeld Abdullah Barghouti, die is veroordeeld voor betrokkenheid bij de moord op 67 mensen, waaronder een Nederlands gezin met drie jonge kinderen in een pizzeria in Jeruzalem in 2001 (plaatje rechts). De gevangenen en hun familie krijgen door de nieuwe wet ook nog een reeks andere privileges, zoals vrijstelling van collegegeld en ziektekostenpremie.

De nieuwe wet bepaalt dat de betaling “zal worden…

View original post 234 woorden meer