HET SLOT VAN: MASSA-IMMIGRATIE IS GENOCIDE OP EIGEN VOLK (deel 3)

Veertig jaar massamigratie heeft ertoe geleid dat de verzorgingsstaat nu niet meer betaalbaar is. Migranten die de staat veel meer kosten dan ze ooit kunnen opbrengen, zoals blijkt uit het CPB onderzoek van o.a. Hans Roodenburg waarnaar geen enkele Nederlandse regering ooit gevraagd heeft.

Het resultaat van massa-immigratie.
Behalve een totaal ingestorte economie, vanwege overmatige bezuinigingen, heeft massa-immigratie geresulteerd in een overbevolking, criminaliteit, vernietiging van onze cultuur, verhoging van de armoede, het vervolgen van kritische mensen, en een explosieve groei van de onveiligheid! Dit zijn de keiharde feiten, die aantonen dat de linkse kliek deze samenleving aan de rand van de afgrond heeft gebracht.

nederlandbloedtHet zijn de kleine “zielige” voorbeelden die de asielindustrie overdreven in de media laten komen en uw onderbuikgevoel zo doet opspelen. Nodig voor vies werk? Nederland kent extreme werkloosheid. Er is geen werk. Nodig voor de kenniseconomie? De meesten zijn extreem dom en bovendien ranzige criminelen. Aangezien de zieligheidsindustrie geen argumenten heeft, vallen zij doorgaans terug op de zieligheid.
Zieligheid kan nooit fungeren als argument om de simpele reden dat het hier slechts een bewering betreft gebaseerd op valse sentimenten en emoties.

Immigranten die veel meer dan gemiddeld leven van een uitkering. Veel vaker in de gevangenis zitten dan gemiddeld. Veel vaker zorgafhankelijk zijn. De kosten van de beveiliging steeds meer doen toenemen. Enzovoort enzovoort.
Nooit heeft ook maar één Nederlandse regering de kosten van de massamigratie laten opnemen in de begroting. Uit vele onafhankelijke berekeningen blijkt dat de kosten in de tientallen, honderden miljarden moeten lopen. De precieze cijfers, (uiteindelijk onthuld, ondanks alle door links achtergehouden informatie) kunt u hier nalezen.: http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/5/Massa-immigratie-kost-Nederland-7-miljard-euro-per-jaar-ELSEVIER266116W/.

Maar officieel weten we van niets. En nu wordt van ons wel gevraagd om in te schuiven. Om op een houtje te bijten als we ontslagen zijn. Om te verzuipen onder het huis waarvoor een onbetrouwbare overheid garanties leek te bieden. Door langer door te moeten werken. Door meer te betalen voor onze zorg. Door onze ouderen te laten creperen!

Als we al overtuigd raken van het idee dat allochtonen überhaupt enige reden hebben om hier te verblijven, dan geldt dat enkel voor degenen die nergens anders ter wereld terecht kunnen en onmiddellijk gevaar lopen als ze terug gaan. De asielindustrie zal er mee akkoord moeten gaan dat zodra dat gevaar geweken is, al is dat over 20 jaar, de asielzoeker alsnog moet vertrekken.

Bloeden moeten we om de multiculturele idealen van een arrogante elite die overal mee weg is gekomen. Wij behandelen mensen zoals ze ons behandelen. Als u onredelijk bent, dan zijn wij het ook en dat kunnen wij tien keer beter dan u.

Binnen de grotere context van de ontwikkelingen, is deze stap heel logisch. Elk volk heeft in zijn eigen land gekozen om een bepaalde ontwikkeling door te maken. Verkeerd kiezen voor het socialisme, heeft van Afrikaanse landen ontwikkelingslanden gemaakt. Verkeerd kiezen voor de islam, heeft van de islamitische landen achterlijke zevende-eeuwse woestijnen gemaakt. De gevolgen voor deze eigen keuzen moeten dan ook voor hun rekening komen. Wij hebben eeuwen aan ontwikkeling meegemaakt tot een moderne staat en daarbij honger en oorlog geleden. Dat moeten zij eveneens doormaken; accepteer dat. Wij hebben wel de plicht om ons land te beschermen tegen socialistische en buitenlandse invloeden die ons land terug naar de duistere middeleeuwen werpen. Ontwikkelingsachterstanden van enkele eeuwen, kunnen wij niet voor ze goedmaken. Zeker niet door ons eigen land en volk langzaam te vernietigen. Dat de vijanden van ons volk dat niet begrijpen, is hun probleem. Zij willen niet redelijk zijn, dus zullen ze zien wat er gaat gebeuren.
Dit is de grote schande van onze tijd. En in de media zwijgt iedereen erover.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/40-jaar-massamigratie-nederland-bloedt

http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=705&pagina=1

Lees hier: Deel 1 en deel 2