HETZE TEGEN WILDERS MISLUKT! DE PVV STAAT DEZE WEEK IN DE PEILINGEN OP 26 ZETELS!

Ook hier en op de Sociale mediasites zijn veel reacties binnengekomen, waarvan de schrijvers aangeven dat zij nu ook op Wilders zullen stemmen! Niet alleen  vanwege de overval op de juwelier, maar met name doordat de demonstratie tegen Wilders, het gevaar (extremistische deelnemers) liet zien van wat Nederland te wachten staat als wij “MEER” zouden zeggen! De linkse hetze heeft velen de ogen geopend en heeft dus averechts gewerkt!

Screenshot_39Lees hier het artikel in E.J. Bron van Robert Kern

Vooropgesteld: dit had Wilders nooit moeten zeggen. Hij heeft de gevestigde politieke partijen eindelijk een stok gegeven om de hond Wilders te slaan. Al lang zit het hen dwars dat de PVV de grootste partij is in de peilingen. Met zijn credo’s “Minder Europa” en “Minder Islam” raakt hij veel Nederlanders. De andere partijen proberen hem te demoniseren, zoals zij met Pim Fortuyn deden. Zij hopen dat de partij van binnenuit in elkaar stort. De conflicten binnen de PVV worden breed uitgemeten door de door hen beheerste media. Avond aan avond komen zij gif spuien bij “De Wereld Draait Door”, “Nieuwsuur” en “Pauw en Witteman”. Zij hopen op toestanden zoals bij de LPF of dat Wilders het niet meer trekt na al die aantijgingen, demonisering en 24/7 bewaking. Maar dat gebeurt niet.

Wilders bestuurt de partij soepel en de afzwaaiers hebben geen betekenis voor het kiesgedrag van zijn kiezers. Waarom? Wilders heeft een zuiver Fortuyniaanse agenda. Die agenda is springlevend. Zie de successen van de PVV in Almere en Den Haag en van Leefbaar Rotterdam in Rotterdam.

Lees hier meer:
http://ejbron.wordpress.com/2014/04/06/wilders-misstap-en-de-nationale-hetze/