DE GROOTSTE KOMEDIANTEN VAN DE LAGE LANDEN!

Argumenten voorstanders EU zijn op

 

comedianten

Vandaag verscheen in DFT een column van de PvdA economen Van de Ploeg en Vermeend met als titel ‘Tegenstanders EU hebben voorsprong’.
In hun column stelden zij, dat eurocritici in het voordeel zijn bij de komende EP verkiezingen. Volgens de heren ‘scoren’ die critici met hun simpele boodschap dat de EU de schuld is van alle ellende in hun land, zoals een hoge werkloosheid, een zware lastendruk en buitenlanders die banen inpikken. Vooral bij kiezers die getroffen zijn door de economische crisis. Waarschijnlijk dachten beide heren ‘de aanval is de beste verdediging’. Maar hun boude bewering is natuurlijk klinkklare nonsense. Het omgekeerde is eerder het geval door de eentonige euro-propaganda bij vrijwel de voltallige media.

In de feitenvrije column wordt voorts opgemerkt dat de deelname van Wilders aan de gedoogregering internationale schade heeft toegebracht. Die bewering is onjuist, anders zou ik graag willen vernemen waaruit dat is gebleken. Want uit reacties van nota bene de toenmalige regering zelf bleek, dat dit geenszins het geval was. Dit blijkt ook uit de Algemene Politieke Beschouwingen. De heren zitten dus te manipuleren. Er worden meningen gepresenteerd als feit, maar die worden vervolgens nergens onderbouwd. Het is echt een intelligent mens onwaardig stukje EU-propaganda dat hier bedreven is geworden. En ik vermoed, dat hierdoor de groeiende euroscepsis eerder zal toenemen dan afnemen.

Lees hier het artikel:
http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/04/argumenten-voorstanders-eu-zijn-op