Webmaster krijgt ban van Elsevier!

BEHOORT ELSEVIER NU OOK TOT DE LINKSE GEMANIPULEERDE MEDIA? ? OOK ONDERGETEKENDE HEEFT INEENS EEN BAN VAN ELSEVIER GEKREGEN!

E.J. Bron

Screenshot_16

(Door: E.J. Bron)

Ook Elsevier gaat mee in de vaart der volkeren en schaart zich bij al die media die het tot hun hobby hebben gemaakt Geert Wilders te bashen. Eergisteren kreeg uw webmaster een tip van Ronald Kaatee dat er een goed artikel van Syp Wynia op het blog van Elsevier was verschenen. Uiteraard heb ik het artikel gelezen en inderdaad, in vergelijking met alle andere artikelen over de “minder-Marokkanen”-kwestie en het eventuele gevolg daarvan voor Geert Wilders en de PVV, zeer goed leesbaar. Ik achtte het desondanks nodig om het artikel even van een comment te voorzien:

Screenshot_14Bovenstaand comment was blijkbaar voor de moderatie van Elsevier aanleiding om mij een ban te geven. Vreemd, want wie enkele andere comments onder het artikel leest, zal zich afvragen waarom nu juist het comment van uw webmaster werd verwijderd. Ik kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat…

View original post 46 woorden meer