NEDERLAND OP Z’N SMALST! DE GROTE AFLEIDINGSMANOEUVRE VAN HET HYPOCRIETE CLUBJE ACHTER DE HEG!

Het politieke clubje achter de heg staat op de achterste benen!

PvdA als de grootste verliezer heeft een stok gevonden om te slaan! Vanaf nu is het woord “MINDER” strafbaar, want dit is discriminatie en moet volgens de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) tijdens de show van de 2 grootste linkse oproerkraaiers P&W, flink worden bestraft! Hij wil als ex-advocaat (en dus volgens hem super-deskundige) Wilders aanklagen en aan de schandpaal nagelen!
En of dit nog niet erg genoeg is wil de evenzo hypocriete Sybrand van Haersma Buma (CDA) nog een stapje verder gaan en de PVV uitsluiten!

Laat ik als burger u er op wijzen dat dit NIET strafbaar is! Wij hebben een vrijheid van meningsuiting en een feit benoemen is absoluut niet strafbaar! Ook weet ieder weldenkend mens dat als de Nederlandse burger individueel gevraagd wordt of zij meer of minder Marokkanen in hun land willen, de meerderheid absoluut NOOIT zou zeggen “MEER”!!! Want deze volksgroep is AANTOONBAAR oververtegenwoordigd in de criminaliteit. Dit geven de keiharde cijfers jaarlijks aan! Nogmaals het benoemen van een feit is NIET strafbaar!

multi.verrijkingDutch MEP Geert Wilders holds press conference in LondonWat WEL strafbaar is, dat is het ophitsen tot geweld en moord! En DIT is geen mythe! Want het gevolg hiervan hebben wij al bij Pim Fortuyn gezien! Hebben jullie bij de opgefokte berichten in de overwegend linkse media wel de (ongemodereerde) reacties met doodsbedreigingen aan het adres van Wilders gelezen? Ik denk het wel! En hier is er niemand die roept: “discriminatie” en “strafbaar” want DIT past wel in jullie straatje! Over hypocrisie gesproken!
Het lijkt sterk op: “het elimineren van een potentieel electoraal gevaar“!

Bovenstaande illustreert de werkwijze van bekrompen middeleeuwse “bestuurders” die hun profitabele positie in gevaar zien komen!

Hier een recent voorbeeld van de (terechte) term “MINDER

15 lichtgetintiërs slaan buurtbewoners kapot

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/dus.html

Geert Wilders neemt woorden niet terug: