Criminele Bestuurders onderleiding van Burgemeester Bert B. van Aalten: armlastige moet stoppen met roken.

Hoezo “NIET DICTATORIAAL”??? NOG ERGER! WE LEVEN IN EEN TOTALITAIRE STAAT! Totalitarisme is een politiek systeem waarbij alles ondergeschikt is aan de staatsidee en de politiek de gehele samenleving tot in de diepste geledingen doordringt. Dit gebeurt meestal in staten die als dictatuur zijn ingericht.

TOTALITAIR

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Legenist-ster

Rode-Legenisten Ster’ arbeiders zonder werk mogen niet meer roken in Aalten. Wat is next? Een Tv verbod? Een snackbar verbod? Een schoenen verbod? Een alcohol verbod? Een verbod om na zonsondergang op straat te gaan, omdat dan de “Rode Legenisten Ster” niet goed zichtbaar is?

( van onzen ‘Fascistische Rode-Aalten–Ster’ redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Bestuur-Gangsters’ worden steeds crimineler en brutaler in “Banana-Fraude-Nederland”. Met Luxe Wachtgeld, wel roken, zuipen, hoeren en snuiven, al dan niet in hun de Tweede Villa in het buitenland.

De Achterhoekse Gemeente Aalten dat kennelijk bestuurd wordt door een stel uitsluitend mannelijke rokende (Homo’s in de kast?) ‘Incest-Monsters‘ van de bovenste plank met ‘Ras Politieke Gangsters’ als Burgmeester Bert Berghoef en zijn Wethouders -bende Ted Kok, Henk Rijks, Jan Nobel en Johan Teeuwsen geeft inwoners die buiten hun schuld gebruik moeten maken van de schuldhulpverlening, voortaan een ’negatief rookadvies’. Wat zijn dat voor walgelijke lieden. Zijn zij überhaupt wel goed…

View original post 246 woorden meer