CORRUPTE WETHOUDER SLUIST TONNEN BELASTINGGELD NAAR ZINLOOS PROJECT KAAPSTAD!

De Haagse PvdA-wethouder Henk Kool (Economie en Armoede) is opnieuw in opspraak geraakt nu blijkt dat hij ruim twee ton belastinggeld spendeert aan een forensisch innovatiecentrum in Kaapstad.

henk-kool1Uit een document blijkt dat het gaat om een promotiepaviljoen dat in de Zuid-Afrikaanse metropool moet dienen als een ’etalage’ voor bedrijven uit Den Haag en Nederland op het gebied van internationale veiligheid. Aan het plan werken onder andere het Nederlands Forensisch Instituut en het ministerie van Buitenlandse Zaken mee.

Lokale politieke partijen spreken er schande van dat de PvdA’er voor de zoveelste keer met belastinggeld strooit aan de andere kant van de wereld. Kool lag onlangs al onder vuur nadat De Telegraaf had onthuld dat hij een enorm bedrag heeft uitgegeven aan buitenlandse reizen. Verder kreeg de sociaaldemocraat, tevens wethouder van het armste stadsdeel van Nederland, een politieke dreun omdat hij uit het armoedepotje subsidie uitdeelde aan de organisatie van een lezing waarvan hij zelf bestuurslid is.

De Telegraaf onthulde eerder dat de ’Chinese Kool’ een ton aan reizen heeft gespendeerd! Het Haagse stadhuis is verder nooit transparant geweest over de totale kosten van de ’handelsmissies’: de werkelijke reissom is naar schatting twee tot drie keer zo hoog. De PvdA’er verschuilt zich achter de jaarrekening
Enkele PvdA’ers hebben anoniem laten weten dat ze het goed vinden dat er eindelijk open kaart wordt gespeeld. Ze vinden de vele reisjes een doorn in het oog omdat Den Haag ook de armste wijken van Nederland heeft.

http://www.waarinholland.nl/corrupte-haagse-pvda-wethouder-henk-kool-weer-in-opspraak/

En de Nederlanders worden eerst beroofd en vervolgens de straat op geschopt!!

Hoe lang willen jullie deze rover zijn gang laten gaan? En wordt het niet hoog tijd dat de PvdA al dat gestolen geld aan de burgers terug geeft?