LINKSE ‘DISCRIMINATIE-ROEPERS’ VOLGEN EEN IDEOLOGIE OP BASIS VAN VALS SOCIALISME!

Dat onze multiculturele samenleving niet werkt is al decennialang het bewijs!. Multicul is het resultaat van de utopistische denkwereld van een paar linkse naïevelingen, die constant roepen dat de multiculturele integratie een verrijking is voor de samenleving! De rechtse realisten (het ‘gewone’ volk dus) die met hun neus op de feiten worden gedrukt en alle negatieve gevolgen hiervan ondervinden, baseren hun mening op de bewezen feiten en uiten hun frustraties hierover openlijk. Dit wordt door de linkse multicul fans, die er alles aan doen om rechts in diskrediet te brengen, gelijk bestempeld als “discriminatie en racisme”

criminedIedereen met een gezond verstand weet echter dat dit niets met ras, huidskleur of afkomst te maken heeft, maar dat dit een gevolg is van de kloof tussen een ‘stagnatie in evolutie’ en de huidige civilisatie. Barbarisme onder andere, stamt uit het stenen tijdperk en is in deze geciviliseerde wereld net zo primitief als het uitoefenen van kannibalisme!

Maar zelfs in deze geciviliseerde wereld zijn er (naast de linkse bestuurders en elite, die hier hun zelfverrijkende redenen voor hebben), nog altijd mensen die met hun vals gevoel voor humanisme, als dolgedraaide kuddedieren blaten dat realisten racisten zijn die discrimineren!

islam-onthoofdingenMijn advies aan deze hedendaagse ‘socialistische goeroes’ is:
Jullie moeten eens goed leren te onderscheiden wat een misplaatste solidariteit is, i.p.v. ongefundeerd met het vingertje te wijzen!

1. Publicatie van (bovenstaande) schokkende feiten en beelden is GEEN discriminatie!
2. Het veroordelen van een gebeurtenis, een video of een foto van barbarisme (zoals kelen doorsnijden, mensen doodschoppen, stenigen, ophangen verbranden, etc. etc.) is GEEN discriminatie.
3. Het bekritiseren en niet tolereren van respectloosheid, indoctrinatie, ondankbaarheid, lafheid, etc. is GEEN discriminatie!
HET IS GEWOON PUUR ZELFBEHOUD!

Degenen die niets doen, niets zeggen en alleen toekijken, begaan een onrechtvaardigheid die een schending is van de mensenrechten en DÍT IS DISCRIMINATIE VAN DE MILJOENEN SLACHTOFFERS!

einstein2

door Realpredictor