Leiden en Benno L. versus Culemborg, en een Indisch meisje…

Een samenvatting van het artikel door L.P. Reawaruw

Leiden 2014 massaal komt een woonwijk waar Benno L is gaan wonen in opstand. De Nederlandse burger wenst haar woonklimaat en kinderen te beschermen. Bijna heel Nederland heeft hier begrip voor. Je zult maar een pedofiel bij je in de straat hebben te wonen. Ik kan me herinneren dat eens een man van een groot gezin werd opgepakt wegens pedofelie en incest, die woonde hemelsbreed niet meer dan anderhalf kilometer van ons ouderlijk huis. Man werd gearresteerd en veroordeeld. Hij keerde daarna gewoon weer terug. Straf uitgezeten, men vermeed contact met hem. Tijden zijn veranderd! Ik kan me de ongerustheid voorstellen van gezinnen met jonge kinderen. Dat het tot bijna een volksopstand komt, of lynchpartij vinden mensen aanvaardbaar lees ik op het internet. Men keurt het goed! Men wil hun woonomgeving en woonklimaat verdedigen, dat word als meer dan normaal gevonden in 2014. Moet ik het zien in het licht van de uitspraak van Mark Rutte die toen vertelde: wanneer je een inbreker betrapt mag je hem een tik geven. Want dat is een vorm van verdedigen. Men heeft begrip voor de bewoners. Zelfs ministers en andere hooggeplaatste politieke personen hebben er een mening over.

TelegraafmolukkersCulemborg en het Marokkaans straattuig (jeugdbende)

Hoe anders was het een paar jaar geleden! Molukkers wilden hun woningen verdedigen tegen Marokkaanse jongeren. Of zal ik ze net zoals de ambtenaren in Culemborg hen benoemden als “Marokkaanse straattuig” betitelen. Aanleiding was een half Moluks meisje die een Marokkaan een auto in de brand zag steken. Zij belde daarna 112. Ze werd daarna met de dood bedreigd. En tijdens nieuwjaarsnacht werd het tienermeisje toen ze in de tuin stond, met een auto bijna doodgereden. Ontsnapte maar net aan de dood. Later verklaarde de Marokkaanse bestuurder dat hij per ongeluk in de achteruit de tuin was ingereden. Foto’s laten een hele andere situatie zien. Er brak gelijk een verdedigingsmechanisme uit in de Molukse wijk. Het “Marokkaanse straattuig” kregen corrigerende tikken van Molukse wijkbewoners.
Politie en burgemeester Pannenkoek grepen in, en sloegen zelfs Molukkers die stonden te kijken met harde hand naar binnen. Zonder pardon, werd iedereen in elkaar gemept door de ME.

(Opm. Realpredictor:  De Molukkers werden vervolgd voor het verdedigen van hun woongemeenschap en de molesterende Marokkanen werden ongemoeid gelaten)!

Hoe zal dit in Leiden aan toe gaan? Wanneer de wijkbewoners het niet meer pikken? Of wanneer Benno L weer in de fout gaat?

(Opm. Realpredictor: Zullen zij als slachtoffers door de Politie en de ME ook hard worden aangepakt en de pedofiel de hand boven het hoofd gehouden?)

Lees hier het hele artikel:
http://reawaruw7.wordpress.com/2014/03/03/leidenbenno-l-en-culemborg-en-een-indisch-meisje/

De strekking van dit artikel is: “Wie in Nederland zijn huis en haard wil verdedigen tegen (buitenlandse) criminelen,  zal zelf als  crimineel worden behandeld door politie en justitie!”