IN NEDERLAND WORDT MOORD BELOOND EN EUTHANASIE BESTRAFT!

De rebellen die uit Syrië komen worden gezien als een moreel voorbeeld; onze linkse politici beoordelen hen als onafhankelijk, sterk, eerlijk, intelligent en volwassen. Ze worden bij terugkomst naar Nederland juichend ontvangen.

Deze rebellen hebben mensen geëxecuteerd, in gijzeling genomen en burgers in woonwijken onder vuur genomen. Zij plegen in Syrië op grote schaal oorlogsmisdaden
We hebben de AIVD die samenwerkt met de NSA. Ze weten precies wat u en ik de hele dag met elkaar bespreken. Websites als deze worden actief gemonitord. Als ik een YouTube-filmpje plaats dat te kritisch is, wordt deze verwijderd door de staatscensuur. Maar er kunnen actief 120 ‘jihadisten’ geworven worden in Nederland. Ze kunnen een ticket kopen, op het vliegtuig stappen en weer terugkomen. Niets aan de hand! En als ze terugkomen noemen we het ‘teleurgestelde jihadisten‘. De deuren staan wagenwijd open!

We ondersteunen de Syrische rebellen.
Deze ministers hebben dus bloed aan hun handen, net als de minister president die dit onder zijn hoede toelaat. Net als de bewindslieden die de vorige oorlogen steunden. Net als de propagandistische main stream media die deze imperialistische oorlogen voor ze verkopen als zijnde noodzakelijk en terecht.
http://martinvrijland.com/2014/01/17/nederland-actief-in-ondersteuning-syrische-rebellen/

rebellen1Bekijk hier hun barbarisme:

Syrische rebellen moorden christelijk dorp uit:
http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/06/syrische-rebellen-moordden-christelijk-dorp-uit

Rebellen executeren twintig militairen Syrië:
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3314032/2012/09/10/

Rebellen executeerden Syrische burgers:
http://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/11/hrw-rebellen-executeerden-syrische-burgers/

Europa betaalt prijs voor wapenleveranties aan Syrische rebellen
http://www.nu.nl/buitenland/3503148/europa-betaalt-prijs-wapenleveringen-syrische-rebellen.html

BOVENSTAAND EXTREMISME WORDT OMARMD EN GESTEUND EN ONDERSTAANDE BARMHARTIGHEID WORDT BESTRAFT!

EuthanasieHuisarts pleegt zelfmoord na onderzoek euthanasie
Een huisarts uit het Noord-Hollandse Tuitjenhorn heeft zelfmoord gepleegd, enkele dagen nadat het Openbaar Ministerie bekendmaakte een euthanasiegeval te onderzoeken waarbij de man onzorgvuldig zou hebben gehandeld. De man was door de Inspectie voor de Gezondheidszorg op non-actief gesteld.

Huisarts Nico Tromp wordt ’s middags bij een terminaal zieke patiënt geroepen. De man is buitengewoon benauwd. Tromp, die een co-assistente bij zich heeft, besluit te handelen.
De weduwe zegt daar later tegenover RTV Noord-Holland over: “Z’n longen waren volgelopen en hij zou gestikt zijn als de dokter niet had ingegrepen. We waren blij dat het zo gegaan is. Hij was helemaal op, zijn lichaam was écht helemaal op. Ik vind dat dokter Tromp het goed gedaan heeft, wij waren er echt heel blij mee.”

Tromp stond volgens de Volkskrant bekend als een joviale, extraverte arts die hart had voor zijn patiënten. Zijn praktijk wordt nog steeds bedolven onder bloemen. Hans Gimbel, voorzitter van de huisartsengroep in Heerhugowaard, maakt zich zorgen over het voorval:
“Veel huisartsen vragen zich inmiddels af of ze nu ook zomaar de politie aan de deur kunnen krijgen als ze aan palliatieve zorg doen. Deze huisarts is als een crimineel behandeld.”

DIT SOORT CONTRADICTIE IS HET TOONBEELD VAN EEN DICTATORIALE STAAT!