NEDERLAND OP WEG NAAR DE STATUS VAN EEN DERDE WERELDLAND!

Het Nederlandse volk moet binnenkort weer miljarden dokken!

Na Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje en Cyprus moeten wij alweer miljarden in een bodemloze put van een corrupt land storten! Het aantal noodlijdende lidstaten wordt onderhand groter dan de betalende landen, die hierdoor binnenkort zelf tot een “Derde wereldland” zullen behoren! Alleen is er dan geen enkel land meer over die ons zal kunnen steunen, laat staan redden!

vlagbankroet

Het Europees Parlement heeft donderdag een resolutie aangenomen waarin staat dat Oekraïne uitzicht moet hebben op toetreding tot de Europese Unie (EU). Ook moet er zo snel mogelijk financiële hulp naar het land.

De EU en internationale financiële organisaties moeten op korte termijn geld overmaken aan het land en er moet ook lange termijn financiering beschikbaar zijn, staat in de resolutie. Op die manier kan Oekraïne de ‘verslechterde economie stimuleren’ en de ‘nodige hervormingen doorvoeren’.
Volgens het Europees Parlement moet de EU het voortouw nemen tijdens een internationale donorconferentie. Hoeveel Oekraïne nodig heeft, is nog niet duidelijk.
Eurocommissaris Olli Rehn (Economische Zaken) zei dinsdag in Straatsburg dat de ruimte om geld over te maken aan Oekraïne op de Europese begroting beperkt is. Afzonderlijke lidstaten moeten ‘substantiële hulp’ verlenen aan het land!

Rusland.

De bestraffing die de EU van Rusland kan verwachten zal  de stopzetting van de Russische geldstroom naar Kiev zijn. De EU zal dus zelf moeten opdraaien voor de Oekraïense revolutie: de eerste hulpronde bedraagt minstens 15 miljard euro. En ronde twee en drie moeten nog komen!

De EU gaat hiermee ook met verschillende maten meten. Wij, die zonder wapens in de hand tegen Brussel strijden, worden racistisch en vreemdelingenvijandig genoemd. De demonstranten in Kiev, die met geweld tegen Moskou strijden, worden door de EU echter als moedige burgers bejubeld en, zoals bij de EU immigranten gebruikelijk is, met open armen ontvangen.

De corruptie en criminaliteit in de Oekraïne zijn inmiddels spreekwoordelijk!  Geen auto is hier straks meer veilig! Wij zullen dus als gevolg van de komende invasie Oekraïens ook nog extra geld moeten vrijmaken om deze nieuwe criminaliteit te bestrijden!

Volk van Nederland: De nieuwe “bezuinigingen” die ons nu te wachten staan zullen ons land naar de rand van de afgrond brengen! Het lidmaatschap van de EU betekent ons doodsvonnis!

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/2/Europees-Parlement-wil-toetreding-Oekraine-tot-de-EU-1471946W/

http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2014/2/Europese-Unie-betaalt-mogelijk-20-miljard-euro-aan-Oekraine-1469162W/

http://www.waarinholland.nl/mogelijk-nu-al-1-miljard-dollar-naar-corrupte-oekraine/