HET PARADIJS OP AARDE HEET EUROPA!

Hoe komt het eigenlijk dat deze (semi) socialistische houding in Europa ineens is uitgegroeid tot een onstuitbare tsunami van gelukzoekers? Hoe komt het dat ineens (sinds de toetreding tot de EU) vloten vol asielzoekers richting Europa varen en hoe komt het dat wij ineens iedereen zielig moeten vinden en met open armen moeten verwelkomen?

paradijsmoskee

Ik denk dat ik het niet hoef te zeggen, want iedereen weet onderhand dat de landen van Europa worden gezien als het paradijs op aarde! Waar je niet hoeft te werken en toch genoeg geld, onderdak en gratis ziekenzorg kunt krijgen en dat elk kind dat je krijgt volledig verzorgd gaat worden, zodat het extra rendabel is om elk jaar een kind te baren! Dat je jouw cultuur en religie mag behouden, nóg beter, dat je jouw cultuur en religie (desnoods met geweld) aan de Europeanen mag opdringen! Dat je kunt eisen dat ze HUN cultuur en gewoontes niet meer mogen uitoefenen (bijv. dat  er geen kerstbomen en geen varkensschilderijen in openbare ruimtes getoond mogen worden en geen kruisjes gedragen mogen worden, geen discriminerende symbolen, zoals zwarte piet, gebruikt worden en dat men moet respecteren dat jullie geen hand mogen geven  enz.!) Dat je honderden moskeeën mag bouwen, dat er gebedsruimtes moeten komen, offerfeesten gehouden worden, halal geslacht mag worden, jullie vrouwen gesluierd mogen lopen en dat jij geen respect hoeft te tonen voor jullie gastheren!

Dat jij bij zware delicten (zoals overvallen plegen, vrouwen molesteren, inbreken, het met hele groepen doodschoppen van scheidsrechters en jongeren, etc.) als allochtoon slechts een lichte straf krijgt. Dat je het volk dat jou gastvrij heeft ontvangen mag indoctrineren en beschuldigen van discriminatie als ze tegen al deze voorrechten van jou of tegen de gewelddadigheden die jouw religie voorschrijft, proberen te protesteren. En dat ze hiervoor door de rechter bestraft kunnen worden. Dat er een grote groep (die zich “moraalridder of Gutmensch noemt) alles wat jij doet zal goedpraten en verdedigen en die er zo voor zorgen dat jullie je territorium als “Sharia-gebied” kunnen claimen en uitbreiden.

En jammer dan voor de gastheren, die alles moeten bekostigen, die hun huizen moeten afstaan, die er voor moet zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt, die alles moeten accepteren! Die hebben toch zelf “gekozen” voor hun EU-dictator en dus hebben zij er zelf om gevraagd!

WAAR TER WERELD KAN DIT, BEHALVE IN HET PARADIJS VOOR ALLOCHTONEN, GENOEMD “EUROPA” ?