IS RELIGIE BUSINESS OF POLITIEK?

Politiek en business gaan hand in hand, dat weet iedereen! Als religie business is, dan is religie ook politiek! De basis van deze 3 factoren is MACHT! De macht om hele volksstammen te kunnen beïnvloeden en te manipuleren!

De oorsprong en de doelstelling van Religie.
Kinderen die bang zijn, kunnen de hand van hun ouders vasthouden! Volwassenen kunnen dat niet en dus creëren zij een onzichtbare hand (de hand van een God)!

Slimme ondernemers en politici zien hierin een “gat in de markt” waaraan zij vet kunnen verdienen! De concurrentie is echter groot! De mooie woorden en beloftes blijken niet voldoende te zijn en daarom verzinnen zij goden die na de dood, de meest wrede straffen zullen uitdelen (zoals de hel) als men niet gelovig is en niet aan de strenge eisen van een religie voldoet! Ook worden er “handleidingen” gemaakt, opgetekend in “heilige boeken”, hoe men anderen moet dwingen om te kiezen voor een bepaalde “god”. Deze handleidingen propageren de meest barbaarse handelingen, zoals verbranding, ophanging, steniging, onthoofding, etc. van andersgelovigen. Andersgeaarden worden vervolgd en de religieuze symbolen van andersgelovigen worden verboden. Ook worden bij bepaalde religiën de vrouwen totaal ondergeschikt gemaakt aan de man en hun dochters genitaal verminkt! Religie is verworden tot een bron van haat, verdeeldheid en barbarisme! Religie is hierdoor de hoofdoorzaak van alle oorlogen geworden!

oorkondeGod

De wetenschap.
Zelfs de wetenschap wordt gebruikt en vaak gemanipuleerd om politieke en zakelijke doeleinden te bereiken. Voorbeeld is de “Global Warming hoax” Hierdoor kunnen de volkeren als schuldigen worden aangewezen en alle milieu-gerelateerde inkomsten worden vergroot!
Religie en politiek zijn dus 1 pot nat! Beide zijn gebaseerd op “big business” omdat het grootste deel van de wereldbevolking nog steeds in dezelfde sprookjes gelooft, net als in het stenen tijdperk. Met name goden in het stenen tijdperk, zoals Wodan en ook Donar (de god van de donder en bliksem die de oogsten vernielde van degenen die geen deel van de oogst wilden afstaan) oftewel geen belasting wilden betalen! Er is nog geen barst veranderd! De groepen die hiervan rijk worden zijn de bestuurders en de religieuze leiders, oftewel de sprookjesvertellers! En de hardwerkende ploegers trappen er anno 2014 nog steeds in!
Hoezo evolutie?

MAAR DE HUIDIGE WETENSCHAP OVER HET UNIVERSUM KAN NIET MEER WORDEN GEÏGNOREERD!
De “schepping” van onze aarde en de mens kan niet meer worden toegeschreven aan een of andere god. Net zo min de barbaarse “geboden” om de mensheid langzaam maar zeker uit te roeien! De goedgelovigen zullen echter altijd de rijken nóg rijker blijven maken en de barbaren nóg barbaarser!

Zet die knop voor de verandering om en bekijk deze wetenschappelijke video over de           Birth of the Earth:
http://www.youtube.com/watch?v=m-aAP1xiVW8