De Nederlandse middenklasse kiest massaal voor Wilders en Le Pen

NU NOG DE REST! WEG MET DE LINKSE ELITE GRAAIERS!!!!
Wij, de gewone burger, zijn in de ogen van de linkse elite ‘het klootjesvolk’, het plebs, het grauw zonder goede smaak, burgerlijk en behept met een hardnekkige tunnelvisie als het gaat om massa-immigratie.
Zij achten zichzelf moreel superieur aan het ‘gewone’ volk. Zij, de elite van het ‘verlichte’ denken uit de laat jaren zestig, voelen zich mijlenver verheven boven het plebs, dat in hun ogen conservatief, reactionair en laagwaardig intelligent is. Met hun idealen van derde-wereldverafgoding, klimaathysterie en islamomarming torenen deze ‘verlichten van geest’ ver boven de gewone man in de straat uit.

HET WORDT TIJD DAT WIJ ZE VAN HUN VOETSTUK AF HALEN!

http://infohit.nl/multicul/immigratie01.htm

middenklasse

E.J. Bron

Erik60

(Door: Erik60)

Dit weekend melde het FD dat de middenklasse het beu is en op muiten staat. Het Financieel Dagblad uit zware kritiek op het kabinet dat de werkende middenklasse heeft laten vallen. En gelijk heeft ze. Dat zouden meer kranten moeten doen.  Daarom vond ik het tijd om hier eens een column over te schrijven De Nederlandse middenklasse is al sinds jaren bij alle kabinetten de kop van jut. Alle politieke partijen hebben de middenklasse steeds meer belast en eigenlijk nooit ontlast. Nu met Rutte II is het hek helemaal van de dam. De middenklasse wordt door dit kabinet uitgemolken. Zij is het vertrouwen kwijt in deze regering en is massaal overgestapt naar de partij van Geert Wilders. Deze mensen beseffen dat de PVV nog de enige partij in Nederland is die aan hun kant staat en voor hun belangen opkomt.

View original post 824 woorden meer