HET MULTICULTURALISME EN DE VERKRACHTINGSCULTUUR

Herblog EJBron: door Erik60

De laatste tijd lijkt de multiculturele samenleving wel uit zijn voegen te barsten. Overvallen aan de lopende band, onze oudjes die beroofd en dood of halfdood geslagen worden en onze jonge vrouwen die nu ook in West-Europa stilaan meer en meer het slachtoffer zijn van brute groepsverkrachtingen. We gaan de weg van Zweden en Engeland op. Daar zijn groepsverkrachtingen van autochtone vrouwen door immigranten schering en inslag.

VERKRACHT

In heel West-Europa is het gerecht als het om vreemdelingen gaat niet echt objectief meer. Zijn de daders vreemdelingen en ook nog eens moslims, dan ziet de rechter in plaats van een dader een slachtoffer. Dan worden de rollen snel omgekeerd en is het slachtoffer de dader. Dit zijn nu echt de kronkels van links. Geen normaal mens die snapt waarom de rechters, die nota bene nog eens door ons betaald worden, dit doen. Door deze verkrachtingen niet zwaar genoeg te bestraffen, lachen zij met de slachtoffers. Of deze vrouwen nu blank, zwart of eender welke huidskleur hebben. Een normaal mens verkracht geen vrouw.

Daders van groepsverkrachtingen kunnen ze niet hard genoeg straffen. Maar onze linkse rechters vertikken dat. Maar we kunnen gerust zeggen (links zal het niet graag horen) dat de multiculturele samenleving de laatste jaren een ware hel is geworden voor de moderne westerse vrouw.

De multiculturele linkse droom is mislukt. Door het binnenhalen van mensen die geen normen en waarden kennen, zal het linkse waanbeeld als een zeepbel uiteen spatten. Maar de goedmensch blijft het steeds maar ontkennen en het zal zolang duren tot zij zelf het slachtoffer worden. Maar dan zal het te laat zijn.

Lees hier het hele Artikel.