NEDERLAND HOE LANG NOG?

Herblog.
Door: Lenie Meiman (86 jr.)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

hoelangnog

Wanneer worden de overheidsfunctionarissen eindelijk wakker? Nederland staat onder curatele van Brussel en heeft in eigen land niets meer te vertellen. Door de open grenzen wordt Nederland overspoeld door criminelen uit de Oostbloklanden. Het geld ligt hier voor hen voor het oprapen. De Bulgaren lachen zich kapot om die domme Hollanders. Of we al niet genoeg hebben aan de allochtonen die zich hier genesteld hebben.

In Nederland is het voor veel mensen armoe troef. Niet voor niets hebben we de voedselbanken. Schandalig dat het in het rijke Nederland zover moest komen. De regering moet zich schamen. Nederland is niet het enige land dat gebukt gaat onder de toestroom van buitenlanders. In de toekomst wordt Europa overheerst door de islam. Zie de vele moskeeën die overal verrijzen. De overheid laat dat toe. In Nederland zijn twee moslimpartijen geboren (de Eenheid en nog zo een).

Ze gaan meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen en over twee jaar aan de landelijke verkiezingen. De allochtonen die nu op de PvdA stemmen gaan dan naar een islamitische partij. Omdat de islamieten veel kinderen nemen, worden ze in de toekomst de grootste partij. In veel steden en/of buurten maken de allochtonen nu al de dienst uit. De criminaliteit viert daar hoogtij. De overheid praat wel over strengere straffen, maar dat gebeurt niet. Het begint erop te lijken dat ze bang zijn voor dat rapaille.

Het woord discriminatie wordt vaak ten onterechte gebruikt. Een dropje van Haribo wordt beticht van discriminatie om iets wat erop staat. Het is al zover gekomen dat ons Nederlanders de mond gesnoerd wordt: drie keer nadenken voordat je wat zegt, net als in de oorlog.

Al met al kost dat ons veel geld waardoor de echte Nederlander in armoede leeft. De overheid geeft belastinggeld uit aan onnodige projecten. Ik denk dan ook aan het afscheidsfeest voor Beatrix. Heeft vast ook weer een paar miljoen gekost. 33 jaar heeft ze, ook weer van belastinggeld, een dik betaalde baan mogen uitoefenen. Ze heeft nooit iets ingeleverd, de Koningen van Spanje en België hebben dat wel gedaan, en dat van een veel kleiner inkomen.

We zijn er mooi klaar mee, met dat soort voorbeelden. Hoe lang pikken we het nog?