ZWITSERLAND HEEFT AANGETOOND: IN EEN DEMOCRATIE TELT DE WIL VAN DE MEERDERHEID!

Deel 2 van “Waarom de eu en ons kabinet tegen een referendum zijn”

zweiss

Een meerderheid van iets meer dan 50% van de kiezers in Zwitserland wil de immigratie in Zwitserland in het vervolg beperken. Dit resultaat van het referendum van afgelopen zondag in Zwitserland is voor mensen die zich intensief met Zwitserland bezighouden geen verrassing.

Als je goed kijkt, heeft een meerderheid van de Zwitsers hardop gezegd wat veel Europeanen denken. In Zwitserland en elders neemt de onvrede toe, omdat Europa schijnbaar niet in staat is de economie weer op gang te brengen en het ook niet lukt de immigratie te controleren. In plaats daarvan doet “Europa” de deuren nog verder open. De institutionele Europeanen moeten daarom nu niet over Zwitserland heen vallen, maar er heel snel en grondig over moeten gaan nadenken hoe de vervreemding, ja de ontworteling van de Europese cultuur en haar volkeren dan wel niet gestopt, maar in ieder geval afgeremd kan worden. Lawaaierige multiculti leidt tot vernietiging van onze identiteit. Dat is de boodschap van Bern!

Bij wet dienen ieder jaar immigrantenquota vastgelegd te worden en er wordt voorgeschreven dat bij de invulling van banen Zwitsers de voorkeur dienen te krijgen boven buitenlanders.

Lees ook dit: 

DE ZWITSERSE DIRECTE DEMOCRATIE
Ervaringen en inzichten uit Zwitserland ter aanmoediging van de directe democratie in de toekomst.

http://www.athene.antenna.nl/ARCHIEF/NR06-Zwitserland/GROSS-ZwitserseDirecteDemocratie.html