BEVESTIGD:EU-COMMISSIE WIL BESLAG LEGGEN OP SPAARGELD EN PENSIOENEN!

Het internationale persbureau Reuters heeft bevestigd waar we al een tijd lang voor waarschuwen: de EU wil beslag leggen op het spaargeld en de pensioenen van al zijn onderdanen -zo’n 500 miljoen in getal- om daarmee ‘investeringen’ te doen, de economie aan te jagen en de kloof die de banken na het uitbreken van de crisis hebben achtergelaten, te dichten. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een onvrijwillige ‘bijdrage’, oftewel een regelrechte confiscatie van het privégeld van de Europeanen.

EUcrimi

Het document toont aan dat het in de verste verte niet de goede kant op gaat met Europa, zoals politici en media beweren. Integendeel – dat de EU dit soort drastische stappen wil nemen, zegt meer dan genoeg over de wanhoop die er achter de spiegelende ramen van de Europese gebouwen in Brussel heerst.

Daarom wil Brussel uw spaar- en pensioengeld gaan gebruiken, zogenaamd om te ‘investeren’. Ook kan het geld worden ‘verpakt’ in dezelfde gewraakte kunstmatige financiële producten(securitizations) die mede de oorzaak van de financiële crisis zijn geweest. Hiermee gaat de Unie feitelijk als een soort hedgefonds opereren.

Herverdeling welvaart van burgers naar EU en banken.
Het door de eurocraten veroorzaakte failliet van Europa wordt ook op deze wijze stap voor stap afgewenteld op de burgers. Het document werd hoogstwaarschijnlijk niet voor niets ‘gelekt’ naar Reuters. De EU hoopt met namelijk dat het plan om het (spaar)geld van de burgers in beslag te nemen de financiële markten weer wat meer vertrouwen geeft.

Kortom: de volgende massale socialistische herverdeling van de welvaart -die van de gewone man naar de EU en de banken- komt eraan!

Lees hier meer:

Bron:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/02/Bevestigd-EU-Commissie-wil-beslag-leggen-op-spaargeld-en-pensioenen