MILJOENENNOTA BLIJKT AL JAREN VERVALST MET BOEKHOUDKUNDIGE FRAUDE!

Door: WilNu

WILNU1

Onderstaand treft u aan de conclusies van de door ons ingediende WOB, waaruit duidelijk is geworden, dat wij al jaren te maken hebben met boekhoudfraude rond het opgeheven AOW fonds van ruim 50 miljard euro.

Wij roepen een ieder op verhaal te gaan halen bij onze overheid. WIL NU wil in deze het voortouw gaan nemen. Alle partijen in de tweede kamer zijn mede verantwoordelijk voor dit alles.

fraude3

Geachte heer Clerx,

Dank voor uw uitgebreide beantwoording. Daarbij krijgen wij de bevestiging dat onze miljoenennota al jaren gekenmerkt wordt door vervalsing en boekhoudfraude. Het volgende wil ik daarbij opmerken:

De begroting met Prinsjesdag is jaren achtereen als een vervalst rapport aan de Tweede Kamer aangeboden. Dat bewijzen zowel de schriftelijke verklaringen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, die wij onder ogen kregen zo ook uw reactie namens het Ministerie van Financiën met een soort balletje-balletje-spookverhaal om de financiële zwendel te maskeren. Het is maar de vraag of de Tweede Kamer net zoveel scherpe vragen stelt over de structuur van de begroting, de staatsschuld en over de audit van de Algemene Rekenkamer en het fonds, als over de smoesjes van minister Plasterk m.b.t. de afluisterpraktijken van de AIVD en MIVD. Maar ook over de integriteit van openbaar bestuur. Register accountant Drs. L.W. Verhoef, één van onze adviseurs als luis in de pels van frauderende gemeentebesturen met hun begroting, merkte op dat zij niets te duchten hebben van de journalistiek en het Openbaar Ministerie met het gedogen ervan door het parlement. Hij vroeg een verklaring aan de Algemene rekenkamer over de audit m.b.t. het Spaarfonds voor de AOW zonder inhoudelijke reactie.

Uiteindelijk geeft u namens het ministerie hieronder een mistig verhaal over virtuele boekingen van virtuele bedragen naar een virtueel beheer bij het Ministerie. Kortom een parlementaire enquête meer dan waard indien iemand het lef heeft in de Tweede Kamer om er vragen over te stellen. Ik zie dat nog niet gebeuren omdat zoals Alexander Pechtold zo helder zei: “Politiek is vies en vunzig”; waarvan akte. Onze politieke beweging zal zodra zij in de toekomst verantwoordelijkheid draagt wel vragen om een dergelijke enquête. Niet voor niets staan wij voor echte transparantie!

Ik geef een korte analyse van wat ik begrijp uit uw verklaring.

Lees hier verder