NEDERLAND HET AFVOERPUTJE VAN HET JIHADISME IN EUROPA!

Prof. Ellian:

Hoeveel vrijheid van meningsuiting willen we toekennen aan jihadisten?

De radicalisering van jonge moslims neemt toe. Hun gewelddadige jihadistische propaganda zet anderen aan om deel uit te maken van een gewelddadige ideologie die een reële bedreiging is voor andersdenkenden en voor een vrije samenleving.
‘Politici en intellectuelen trekken simplistische vergelijkingen met vroegere fundamentalistische uitwassen van het christendom. En we zitten met de erfenis dat veel oriëntalisten decennialang een onzuivere voorstelling van zaken hebben gegeven. Daardoor wordt de politieke islam niet gezien voor wat het is: de grote totalitaire vijand van de westerse democratie.’

jihad2

Iedereen is verbaasd dat in Nederland een radicale moslim rondloopt, die als sympathisant in een gebied waar Taliban en Al-Qa’ida huizen, ongestraft terroristen bezocht. Daar maakte hij trots foto’s met verschillende wapens, waaronder een bazooka.

Dezelfde persoon stuurt dag en nacht berichten de wereld in, die verheerlijking, goedkeuring en daardoor ook steun aan Taliban, Al-Qa’ida en gelieerde groepen bevat. Dit alles gebeurt openlijk.

Ik vind dit ernstig en niet normaal.. Hoeveel tolerantie mag worden opgebracht voor de vijanden van tolerantie?

Lees hier verder:

http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2013/10/Hoeveel-vrijheid-van-meningsuiting-willen-we-toekennen-aan-jihadisten-1391207W/

Opmerking: Gelet op de oververtegenwoordiging in de criminaliteit van de groep moslims, was Europa altijd al het afvoerputje van radicale moslims!

Lees ook dit artikel:
http://www.hadihairan.com/2014/02/jihadisten-in-de-media-dat-heeft.html