DE VERHUFTERING VAN DE SAMENLEVING MOET STOPPEN!

Elsevier.

Van brutale kinderen tot agressie tegen hulpverleners: waar een samenleving verhuftert, wordt asociaal gedrag de norm. Meer controle, het lef om elkaar aan te spreken op wangedrag en stevige straffen moeten het tij keren.
Het wangedrag van burgers loopt de spuigaten uit. Politieagenten, ambulancemedewerkers, brandweerlieden, parkeerwachten, NS-personeel, ambtenaren: aan de lopende band wordt ze de huid vol gescholden.

Vaak gaat het nog verder: spugen, schoppen, slaan. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Alleen al de tweets van agenten over hun verbijsterende ervaringen in het afgelopen weekeinde spreken boekdelen. Dat moet stoppen.

Tweet2

Slachtoffers zeggen vaak gelaten dat ze een dikke huid hebben gekregen, maar dat is de omgekeerde wereld. Zo ondermijnt de verhuftering het welzijn en zelfs de veiligheid van ons allen.

Aangifte
Wangedrag moet worden gecorrigeerd. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Een boete en desnoods een taak- of celstraf zorgt ervoor dat mensen zich de volgende keer wel bedenken. De politie ondergraaft haar eigen positie als agenten alles maar pikken.

Lees hier meer:

Dit is het gevolg van het allochtonen-pamper beleid! En dit is NIET generaliseren, maar gewoon de keiharde waarheid! Het constant accepteren en goedpraten van de voor iedereen zichtbare verloedering van de maatschappij stimuleert de ettertjes alleen in hun superioriteitsgevoel!
Bovendien geeft een stelende overheid nu niet bepaald het beste voorbeeld!