DE CAPITULATIE VAN NEDERLAND EN BELGIË

Herblog EJBron

Een opinieschrijver moet er steeds voor zorgen dat de lezers op een objectieve manier geïnformeerd worden. Dat is iets wat de meeste journalisten in West-Europa in de linkse kranten niet zo heel snel meer doen. Ik tracht dit toch zo veel mogelijk te doen. Hoewel dit stuk misschien een heel klein beetje subjectief zal overkomen. Nederland, België en 148 andere landen tekenden in 1951 het Verdrag van Genève (Het Vluchtelingenverdrag). Deze landen beloofden met dit verdrag dat zij vluchtelingen uit andere landen die in gevaar zijn, zouden opvangen en bescherming zouden bieden. Toen was het beleid streng tegenover nu. De laatste jaren is het hek helemaal van de dam en stromen duizenden asielzoekers West-Europa binnen. De meest begeerlijke landen zijn Nederland, België en Duitsland.

Wat ik in België en hier in Nederland de laatste jaren zie gebeuren, daar word ik niet echt vrolijk van. De moslimpopulatie is enorm toegenomen in beide landen. Daar bovenop komen dan nog eens de economische gelukzoekers uit Oost-Europa. Je ziet het op straat en zeker in de supermarkt dat er veel Bulgaren en Roemenen zijn bijgekomen. Wie zegt dat er geen massale verhuizing heeft plaatsgevonden van Bulgaren en Roemenen in januari 2014, die moet dringend eens heel goed om zich heen kijken. Oost-Europeanen gedragen zich nog redelijk normaal in vergelijking met sommige moslims. Zij zijn trouwens christenen en veel van hun vrouwen kleden zich dan ook gewoon westers. Maar de nieuwe generatie moslims die hier is neergestreken, is wat anders. Die gedraagt zich agressief, onbeleefd en opdringerig. Hoe moet ik het zeggen? Laat ik het zo zeggen: ze gedraagt zich alsof zij hier de baas is.

Dit is misschien erg harde taal. Doch het lijkt zo, omdat de leden van die generatie zich nu eenmaal zo gedragen. Overal waar je ze in een grote groep tegenkomt, gedragen ze zich luidruchtig en onbeleefd. Ze bekijken je alsof je uitschot bent en als ze de gelegenheid krijgen, lopen ze je omver. De mannen bekijken onze vrouwen met een geile blik, vol dominantie en minachting. Ik vrees de dag dat deze achterlijke cultuur hier in de meerderheid zal zijn. Dan zal het er heel slecht uitzien voor onze vrouwen, die gewend zijn aan de aangename westerse levensstijl. Sommige van hun vrouwen lopen er bij alsof de tijd heeft stilgestaan. Volledig bedekt in lange zwarte of donkergrijze jurken, met een hoofddoek op en een blik die boekdelen spreekt. De jongere en de iets meer moderne moslimvrouw kan de hoofddoek niet thuislaten. Omdat het in de meeste gevallen provocerend werkt en laat zien aan de autochtoon dat we met hen rekening moeten houden. Zij zijn hier, zij blijven hier en zij worden hier de baas. Hun blikken spreken boekdelen: ze haten ons.

wet

Onze wetten gelden niet meer!

En het houdt maar niet op. Je ziet duidelijk dat het immigratievat niet overloopt, maar al overgelopen is. Onze manier van leven verdwijnt stilaan. En dit hebben wij te danken aan onze linkse politici die, in plaats van deze instroom in te perken, de deuren nog wat verder open zetten. Wij worden duidelijk vervangen door een nieuw ras en een ander geloof.
In sommige Vlaamse steden is de autochtone bevolking al een minderheid geworden. In Vlaanderen tekent zich duidelijk een proces van bevolkingsvervanging af. De nieuwe immigranten willen zich niet meer aan de westerse cultuur aanpassen. De druk is er trouwens af doordat ze al met zo velen zijn. Ze hoeven zich niet meer aan te passen, vinden ze.
Voor de linkse partijen in België was de publicatie van dit rapport een feestje waard. Zij spreken van een super multiculturele samenleving, waar het volgens links goed te leven is. Tegelijkertijd klagen ze over de achterstand van een hele groep allochtonen (moslims wel te verstaan) die inzake onderwijs en werk buiten de boot valt.
Je moet er niet voor gestudeerd hebben om te begrijpen dat dit zo niet verder kan gaan. Wat in Vlaanderen aan het gebeuren is, is ook aan het gebeuren in Nederland. In Vlaanderen is bovendien nog een andere trend in beweging gekomen. Het demoniseren van de eigen bevolking door links (wat in Nederland ook gebeurt). Terwijl deze hardwerkende bevolking bijna dagelijks het slachtoffer is van gewelddadige overvallen, verkrachtingen, zinloze mishandelingen en moorden gepleegd door allochtonen. Zwarte en Marokkaanse moslimbendes teisteren de steden. Een sigaret weigeren of de verkeerde aankijken is al voldoende om vermoord te worden. Voor jonge vrouwen is het nog erger. Die kunnen zich in het donker maar beter in een groep verplaatsen of thuisblijven. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

De Roma-zigeuners lopen er het ocmw (uitkeringsloket) plat en zorgen er voor heel veel criminaliteit. En zo zijn er veel politici in Europa. Zij voelen zich elitair tegenover de gewone burger. Bovendien zijn zij alle realiteit met de gewone burgers kwijt en weten zij absoluut niet wat er onder de mensen speelt of willen ze dat niet weten. Maar hoe dan ook, door het linkse slappe beleid van onze regeringen (in Nederland en België) worden wij stilaan overgeleverd aan een ander geloof. En dat geloof is heel bezitterig en ons autochtonen niet goed gezind. Als de toekomst zich zo voortzet, ziet het er heel slecht uit voor ons. Dan zal Europa een kalifaat worden. Iets waar de (extreme) moslims stiekem van dromen.

Door:
Erik60
(voor http://www.ejbron.wordpress.com)