DE DESPOTISCHE EU!

Er is niets over te horen geweest in het nieuws, maar op 21 januari 2014 zijn de onderhandelingen over toetreding van Servië tot de EU begonnen.

Na Griekenland, Spanje en nog meer “noodlijdende” landen kunnen wij binnenkort dus weer een greep uit de (door ons gespekte) ESM-pot verwachten! (Lees hier)

http://www.b92.net/eng/news/politics.php?yyyy=2014&mm=01&dd=21&nav_id=89054

De meeste van onze wetten komen thans uit Brussel en niet meer uit Den Haag. De zogenaamde euro-elite, bestaande uit toppolitici en hoge ambtenaren, stuurt aan op de vorming van een superstaat met een eigen president, een eigen regering, een volkslied, een EU-vlag, een eigen krijgsmacht, een grondwet en verder alles wat een normaal land een eigen identiteit verschaft.

Hoe ondemocratisch belangrijke beslissingen over de EU worden genomen, bleek in 2005 toen wij voor het eerst onze mening mochten zeggen over de zogenaamde EU-grondwet, die niemand ter inzage had gekregen. Na Frankrijk zei ook Nederland op krachtige wijze NEE. Het resultaat was dat die kreupele grondwet onder een andere naam (het ’Verdrag van Lissabon) tóch heimelijk werd ingevoerd en dat onze regering besloot nooit meer een referendum uit te schrijven. Men vond het Nederlandse klootjesvolk daar kennelijk te dom voor!

Blijven wij deze onderdrukking tolereren?

EU-NU