GRAAICURSUS: 108 JAAR NORMAAL WERKEN OF 5 JAAR IN HET EUROPESE PARLEMENT!

EU.SCHULZEP-president Martin Schulz. Wie zou er niet lachend naar zijn werk gaan, met zulke vorstelijke salarissen en extreme vergoedingen, waar amper belasting over betaald hoeft te worden en waar geen enkele controle op is?

Overzicht artikel Xandenieuws

Over een paar maanden ‘mogen’ we weer stemmen voor het grootste graaicircus dat ooit op deze planeet is uitgevonden: het Europese Parlement. Als alle salarissen, toelagen, extraatjes en onkosten bij elkaar worden opgeteld, krijgt een Europarlementariër € 214.000 per jaar, oftewel € 17.800 per maand, en dat vrijwel zonder belasting te hoeven betalen.  Geen wonder dat iedereen in Brussel en Straatsburg dit feodale systeem in stand wil houden. Trouwens ook in Den Haag, waar velen hopen hun carrière straks dik betaald in EU-verband te mogen voortzetten.

Uitbuitingssysteem

De enorme bedragen die de Europarlementariërs binnenhalen, moeten natuurlijk wel ergens vandaan komen. In crisistijden zoals deze betekent dat forse bezuinigingen en lastenverhogingen – voor de gewone man, wel te verstaan. Want de parlementariërs zelf gingen de afgelopen jaren gemiddeld juist fors veel meer verdienen.
Astronomische salarissen en vergoedingen.
De meeste mensen zullen wel in de gaten hebben dat dit niets anders dan een doorzichtige poging is om de naderende enorme overwinning van eurokritische partijen in de kiem te smoren. De Europeanen lijken vrijwel zeker massaal de EU te gaan afwijzen, en dat is gezien het feit dat zij al jaren als tweede- en derderangsburgers worden behandeld, die schijnbaar geheel in dienst moeten staan van de doelstellingen van de elitaire clubs in Brussel en Straatsburg, bepaald niet verwonderlijk te noemen.

De EU is feitelijk een groot ‘moederconcern’, waarin politiek en lobbygroepen als twee handen op één buik functioneren. De burgers (arbeiders) in de dochterfirma’s (de lidstaten) moeten steeds harder werken om de vorstelijke inkomens van de topmanagers te betalen. Die hebben voor zichzelf het grootste belastingparadijs ooit geschapen, inclusief astronomische salarissen, toelagen en vergoedingen.

De Wiener Kronenzeitung rekende vorig jaar uit, dat 5 jaar in het Europese Parlement voor een doorsnee werknemer in Europa.overeenkomt met 108 jaar werken.

Wilt u dit systeem overeind houden?
Dit door en door corrupte systeem, dat zich helemaal niets aantrekt van alle kritiek uit de samenleving, en daar juist met de grootste minachting op reageert, kan niet anders dan vroeg of laat omvallen. Tot die tijd zullen de leden van dit systeem uit alle macht proberen om ten koste van de gewone man hun extreem luxueuze levensstijl overeind te houden. Als u hen daarin wilt steunen, stem in mei dan op de gevestigde partijen -zowel liberalen, socialisten als christendemocraten- die dit systeem al jaren in stand houden en dit zullen blijven doen, ongeacht wat ze u de komende maanden ook zullen beloven.

Lees meer:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/01/Graaicircus-108-jaar-normaal-werken-of-5-jaar-in-het-Europese-Parlement