DOELSTELLING BILDERBERGGROEP TOTALE WERELDCONTROLE OF SAMENZWERINGSTHEORIE?

Deel 2 van:
https://eunmask.wordpress.com/2014/01/15/komt-er-binnenkort-een-nieuwe-wereld-orde/

De Bilderberg Groep (waarvan Beatrix voorzitster is) is een van de meest geheime en exclusieve clubs die ’s werelds machtigste mensen aantrekt. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor genodigden en vinden plaats onder strenge veiligheidsmaatregelen, ver weg van de nieuwsgierige ogen van het publiek en de pers.

De meest bekende Conferentie vond plaats van 15 tot 18 mei 2003 in het Trianon Palace Hotel te Versailles ( bij Parijs). Wat doen ze daar? Is het een onschuldige discussieclub van rijke VIP’s of is het een geheime society die allerlei plannen beramen? Niemand praat daarover. De veiligheidsmaatregelen zijn in handen van een militaire inlichtendienst. Andere gasten, die toevallig in het hotel logeren, worden elders ondergebracht. Tijdelijk personeel wordt naar huis gestuurd. Het vaste personeel krijgt instructie niemand van de gasten uit zichzelf aan te spreken en niemand in de ogen te kijken. Vanwaar die geheimzinnigheid? Er zijn wel eens journalisten doorgedrongen, vermomd als tuinman, maar toen ze hun artikel aanboden aan hun hoofdredacteur, werd het pertinent geweigerd.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/52986-bilderberggroep-illuminatie-en-totale-wereldcontrole.html

bilderberg (2)

http://weeswaakzaam.com/de-bilderberg-groep/

Door de jaren heen zijn de Bilderbergconferenties niet onomstreden geweest. Critici verwijten de Bilderberggroep dat ze buiten de democratie om besluiten neemt. Zo was natuurlijk meteen al duidelijk dat Van Rompuy is geselecteerd bij een diner van de Bilderberg Groep.

‘De Bilderberggroep is een geheim genootschap met slechts één doel: de wereldmacht en de totale onderwerping van de mens aan de belangen van de superrijken en supermachtigen. Met andere woorden: een terugkeer naar het lijfeigenschap en de slavernij.’

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P102

Bilderbergbijeenkomsten. Deelnemers ontkenden altijd dat hier sprake was van het bespreken van de toekomst van de wereld, maar beweerden altijd dat het meer een soort informele conferentie was. De uitgelekte originele documenten laten nu echter zien dat er toch in het geheim overduidelijk aan een New World Order gebouwd werd (en nog steeds wordt). Dit blijkt vooral uit de teksten van het transcript die blijk geven van een onderlinge afspraak over de te varen koers. Natuurlijk staan de zaken in dergelijke transcripten politiek correct verwoord. Maar het doel van koers uitstippelen op wereldschaal is over duidelijk. Wilt u het volledige transcript bestuderen, dan vindt u hier alle gefotografeerde pagina’s.

bilderberginvite1

http://martinvrijland.com/2013/06/15/bilderberggroep-ontmaskerd/

En in onderstaande pdf kunt u de (uitgelekte) documenten lezen van de The third Bilderberg Conference, held at Garmisch-Partenkirchen in Germany from 23 to 25 September, 1955, under the chairmanship of H.R.H. The Prince of the Netherlands
http://wlstorage.net/file/bilderberg-meetings-report-1955.pdf

Advertenties