DE NEDERLANDSE KIEZER IS BOOS!

De kiezer is niet zozeer bang, hij is vooral boos. En Terecht!
‘Ze verkwanselen Nederland, en nu blijft er niets voor ons over’

geencent

Nederland, zo vindt de Nederlandse kiezer, heeft behoefte aan een sterke leider. Iemand die zonder al te veel democratisch geneuzel besluiten neemt. Dat zegt meer dan zestig procent van de Nederlanders, ondervraagd in een representatieve steekproef.
Driekwart van hen hoopt op een krachtige aanvoerder die de zaken eens even snel op orde komt stellen. De ondervraagden omschreven hun gevoel als ‘walging’.
In de Verenigde Staten wordt de theorie dat emoties grote invloed hebben op het stemgedrag al langer onderzocht, maar in Nederland gebeurt dit nog maar mondjesmaat. Gevestigde partijen hebben eerder de neiging over inhoud te praten dan dat ze inspelen op de hoop en angsten van de kiezer. Protestpartijen -vooral SP, PVV en 50Plus- doen dat laatste meer.

http://www.trouw.nl/tr/nl/14028/Bang/article/detail/3567985/2013/12/26/Ze-verkwanselen-Nederland-en-nu-blijft-er-niets-voor-ons-over.dhtml

Het grootste deel is boos omdat zij bewust zijn buitengesloten bij de beslissing tot toetreding van de EU! Er heeft nooit een referendum plaatsgevonden, erger nog: Een referendum werd verboden! …  Lekker democratisch!

De gevolgen hiervan zijn desastreus geworden voor Nederland!
1. Miljarden zijn weggeven aan ‘noodlijdende’ Europese landen, die nooit zijn terugbetaald!
2. De verplichte open grenzen hebben ons miljarden gekost aan een invasie van immigranten/asielzoekers uit de hele wereld!
3. Nog steeds blijft men landen binnenhalen die financieel/economisch zijn ingestort of op instorten staan
4. miljarden aan ontwikkelingsgeld, die in de zakken van corrupte bestuurders terecht zijn gekomen of “spoorloos” verdwenen zijn
5. miljarden ‘gedoneerd’ aan de banken, EU salarissen, bonussen, wachtgelden enz.

Zwitserland waar WEL een volksreferendum is gehouden waarbij bijna iedereen tegen de EU heeft gestemd is nu economisch het meest succesvolle land in Europa! En Nederland blijft nog steeds het clubje achter de heg!

BLIJVEN WIJ ALLEEN BOOS OF DOEN WE HIER WAT AAN?

STOPOPENGRENS