RUTTE 2 VERMOORDT IEDERE MENSELIJKHEID IN ONS LAND!

Maatregel op maatregel verandert ons land in de meest ongure plek voor iedereen die minder dan modaal verdient. Laat staan wanneer je om welke reden dan ook niet werkt, dan wordt met iedere bezuinigingsronde een stukje leefbaarheid meer weggesneden uit de levens van miljoenen. Net zolang totdat er geen levensvreugde voor hen meer overblijft.

RIPNederland

Rutte 2 en consorten blinken uit in een strak bezuinigingsbeleid met onmenselijke gevolgen. Er heerst in ons land een sfeer van kille moordende zakelijkheid, waarbij het enige dat telt een begrotingstekort is dat binnen de Europese grenzen moet blijven.

Het meest recente dieptepunt van dit afbraak kabinet is de eis dat straks zieken, ouderen en gehandicapten een tegenprestatie voor de zorg moeten leveren. Dit voorstel komt uit de koker van PvdA staatssecretaris Van Rijn. Want wordt gesteld: “Uitgangspunt is dat iedere ingezetene eerst kijkt wat hij zelf kan doen”.
Dit klinkt redelijk, maar in de praktijk zullen deze mensen ‘op indringende wijze worden voorgehouden dat zij iets moeten terugdoen’. Met andere woorden dwang met een vernisje.

Dit kabinet is schuldig aan het vermoorden van iedere vorm van medemenselijkheid. Het verheft hufterig egoïsme tot nieuwe godsdienst. Iedereen die voor zichzelf kan zorgen wordt gestimuleerd dit nog beter te doen ten koste van miljoenen die daarin minder bedreven zijn of dat niet meer kunnen. Zij die het spel beheersen van geld en diensten over de wereld schuiven en per saldo daaraan iets overhouden, het monopoliespel van de slimmeriken, worden nog rijker en laten bewust de rest creperen.

Nee, dit is geen slachtoffertaal. Dit is ook geen geklaag. Dit is het aanklagen van de handelswijze van de egoïstische heersende klasse in NL. ‘Houden wat je hebt en nog veel meer bij elkaar zien te graaien ten koste van je buurman of buurvrouw’, dat is hun motto. Het VVD/PvdA kabinet is hun lakei.

Auteur: Rob Vellekoop

PROTESTEER VOOR EEN MENSWAARDIG BASISINKOMEN EN TEGEN DE AFBRAAK DOOR RUTTE 2

Bron: http://delangemars.nl/?p=3183

Lees ook dithttp://www.dagelijksestandaard.nl/2013/11/feit-rutte-ii-maakt-nederlandse-economie-kapot