BOERENKOOLPSYCHOLOGIE VAN DE LINKSE NITWITS!

“Geert Wilders was de Neger van Venlo”!
25.03.2010

Ik kwam dit artikel van “de verwarde man”  toevallig weer tegen. In feite moest ik hier toen hartelijk om lachen, zij het niet dat het zo triest is dat er in Nederland nog zoveel leden van “Het clubje achter de heg” zijn die hier achter staan!

Want je leest er eigenlijk overheen dat deze mensen in feite de meest geweldadige en barbaarse groepen zitten te verdedigen!

Hieronder een deel van de tekst en een paar commentaren van het artikel: “Geert Wilders was de Neger van Venlo”!

Geert Wilders werd op school de Neger van Venlo genoemd. Dat bevestigen verschillende bronnen uit het verleden van de politicus. De geblondeerde Limburger zou zijn bijnaam te danken hebben aan zijn Indische afkomst.

Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. “Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit.” Volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus. “Zo’n persoonlijke frustratie is natuurlijk geen goede basis voor een politiek partijprogramma. Zijn geblondeerde haar laat zien dat hij nog steeds kampt met de vooroordelen uit zijn schooltijd. Laat hem eerst maar eens met zichzelf in het reine komen voordat hij zich op Nederland stort.”

Anamor schreef @26 maart 2010 op 08:26
O mijn god! mijn vermoedens klopte. Ik had het idee dat hij zo tegen allochtonen was omdat hij gepest is in zijn jeugd. En zoals ik het nu lees klopt het!

Anthony schreef @26 maart 2010 op 09:51
Klopt, hij projecteert als het ware zijn jeugdtrauma’s op islamisering als zijnde de problematiek in Nederland

geertwilders

Dit soort gestoorden gebruikt het dus als een excuus voor genocide, vrouwonderdrukking, kindermisbruik (kinderhuwelijken en besnijdenis) onthoofdingen, stenigingen, verbrandingen , massa-aanslagen etc. Want als je daar kritiek op hebt , dan heb je volgens hen een jeugdtrauma!!!
Wie zijn hier nu eigenlijk de ongeciviliseerde oerprimaten?

http://deverwardeman.wordpress.com/2010/03/25/geert-wilders-was-de-neger-van-venlo/