WAAROM WORDEN DE VOEDSELBANKEN IN NEDERLAND NIET GESUBSIDIEERD?

Het is verschrikkelijk maar waar!! Steeds meer Nederlanders hebben honger!

voedselbank

Steeds meer mensen maken gebruik van de wekelijkse gratis voedselpakketten van de Stichting Voedselbank Nederland. De stichting begon twee jaar geleden met hulp aan dertig gezinnen. Begin dit jaar voorzag de organisatie duizend tot 1200 huishoudens van een doos vol levensmiddelen en inmiddels is dat uitgegroeid tot 2500.

Het winkelende volk wordt gevraagd om een paar boodschappen af te staan voor de samenstelling van voedselpaketten!
Niet het volk maar onze regering moet de Voedselbanken in Nederland subsidiëren.

Want waarom gaan er wel miljarden naar derde wereldlanden, waarvan nog geen 10% op de plaats ven bestemming komt en de rest in de zakken van de corrupte bestuurders en organisatoren terecht komt!

Waarom miljoenen aan moskeeën, bidruimtes, woonruimte én gehele verzorging voor asielzoekers, aangepaste woningen voor moslims, etc. En de Nederlanders, met name veel ouderen, moeten in de rij staan voor de hoogstnoodzakelijke levensmiddelen! Sommige gemeenten moeten zelfs de voedselhulp reduceren! Wat voor asociaal beleid is dit zodra het onze eigen bevolking betreft?

Op een paar gemeenten na, die slechts een paar duizend euro aan subsidie ontvangen, krijgt de rest van de gemeenten helemaal NIETS!
http://bovenop.elementweb.nl/2012/12/18/schaamtegevoel-staat-subsidie-voedselbank-in-de-weg/

De Voedselbank Groesbeek e.o. ontvangt geen subsidie. Voor elke cent moet gelobbyd worden.

In Groningen ontbreekt een duidelijk subsidiebeleid voor de voedselbank. Volgens Willem van Veen, voorzitter van de voedselbank Zuidoost Groningen, ligt dat aan schaamte: “Vaak willen raadsleden niet erkennen dat mensen in hun gemeente niet zonder de voedselbank kunnen.”

Het wordt Potverdorie hoog tijd dat het volk van Nederland, waarvan een groot deel hun hele leven heeft gewerkt en bijgedragen aan de sociale voorzieningen, niet meer als buitenechtelijke stiefkinderen van het land worden behandeld!