86 JARIGE DOOR ZIEKENHUIS OP STRAAT GEZET!

DIT IS HOE ZIJ MET ONZE OUDEREN OMGAAN! (Gestimuleerd door het beleid van ons kabinet!)

oma

Ik kreeg dit bericht vannacht!

Onze oma (86jr) is in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama…. Ze lag op de hartbewaking….

Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vr 29 nov 2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag…. (Ze lag daar op de hartbewaking notabene)…. Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld…. Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer) Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond…. Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven ivm monitoren nieuwe medicijn dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren….

Na uiteindelijk navraag gedaan te hebben ’s avonds bij CCU Leyenburg hebben ze haar in de lift gezet en op de knop gedrukt want oma wist niet hoe de lift werkte!! Gaat er dan niet een belletje rinkelen als verpleger van de hartbewaking????? Er is niemand met haar meegaan… Ze hebben alleen een taxi gebeld omdat oma had gezegd dat haar kleindochter uit Amsterdam haar niet kon komen halen…. (die zou ze hebben gebeld…. maar oma heeft helemaal geen mobiele telefoon) en ik (kleindochter uit Amsterdam) ben ook niet eens de contact persoon maar diegene die ze ’s middag voor het laatst gezien had…. Oma blijkt niet in de gebelde taxi gestapt te zijn (kregen ze door van de receptie beneden) oma is zelf naar buiten gelopen en heeft rondgezworven is daarna in een taxi gestapt en heeft gezegd dat ze naar monster moest… 1. de chauffeur wist niet waar dat was en oma moest vooraf 70 euro betalen (pin) en 2. oma woont niet meer in monster maar zolang bij een tante in Naaldwijk…. Oma was al eerder in dit ziekenhuis opgenomen (4 weken geleden) en ook toen waren ze oma vergeten hebben oma een dag zonder eten en drinken op een kamer laten liggen (moest nuchter blijven ivm operatie hart) Niemand van de afdeling wist wat er met mijn oma moest gebeuren… Na 3 dagen ziekenhuis was ze totaal uitgedroogd…. Na 2 weken ontslagen.

Oma moest aansterken (weegt nog maar 39 kilo)… Afgelopen woensdagnacht weer met spoed opgenomen op de hartbewaking en nu dit!?!?!??! Dit kan en mag niet gebeuren in NL!!!!!

De geschokte familie!

ALS U DIT OOK EEN MENSONTERENDE BEHANDELING VINDT: Dit bericht delen graag!!!!!