PER 1 JULI 2014 EINDE BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK!

daklozen

Nederland wordt een ‘derdewereld’ land!

PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek van onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 juli volgend jaar wordt doorgevoerd. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren.Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.

Lees meer

Commentaar
Al deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht dat iedereen heeft op voedsel, kleding en opvang. Het krijgen van een uitkering wordt ontmoedigd en degenen die het toch moeten ontvangen worden gegijzeld met onmenselijke maatregelen en straffen.
Mensen worden uitgesloten van het recht op eten en onderdak bij het minste ‘vergrijp’. De vernedering is maximaal. De schuld van de armoede en werkloosheidwordt gelegd bij de uitkeringsgerechtigde zonder rekening te houden met het feit dat er niet voor iedereen betaald werk is. Rutte realiseert bijna zijn doel dankzij PvdA-er Klijnsma door de bijstand op te heffen. Laat nooit nog iemand beweren dat de PvdA een sociale partij is.

Rob Vellekoop, 27 november 2013

Bron: http://delangemars.nl/?p=3349

Dit is een schandalige schending van de Mensenrechten want dit betekent een geleidelijke, maar onvermijdelijke genocide van het Nederlandse volk!