DISCRIMINATIE-FOBIE DE PERFECTIE CAMOUFLAGETACTIEK

Nederland is (sinds de komst van niet-westerse allochtonen) veranderd in een stel klepzeikers, druiloren, geitenbreiders, zemelaars en mierenneukers! Amerika was dit al en nu Amerikanen zich al niet meer durven uit te drukken door gebruik van bepaalde woorden zonder daarvoor ‘gesued’ te worden, richten zij zich op de landen in Europa! Nu mag het woord ‘neger’ of ‘mocro’ hier eigenlijk ook niet meer worden gebruikt, maar je wordt hiervoor (nog) niet aangeklaagd voor discriminatie. Dit zal echter binnenkort zeker gebeuren!

Het gaat niet alleen om uitdrukkingen of grappen, maar alles wat maar lijkt op, of verwijst naar allochtonen, wordt geassocieerd met discriminatie!
Vroeger noemde Jos Brink zijn Indische assistente Sandra Reemer “kroepoekje” en iedereen, inclusief Sandra, beschouwde dit als een koosnaampje (wat het ook was!) Stel dat nu Robert ten Brink een Chinese assistente had gehad en hij haar liefkozend “loempiaatje” had genoemd of Linda de Mol een Surinaamse assistent “moorkopje“, dan was de hel losgebarsten!

josbrink

Het zijn niet alleen de discriminatieroepers, maar juist de excuuszoekers, en de jammeraars met een zieligheidscomplex die dit uitbuiten! En ja hoor, de linkse moraalridders en onze allochtonen-pamperende “bestuurders” duiken hier gelijk bovenop! Zwarte Piet en Gordon, zijn de eerste “slachtoffers” geworden van deze hype!
Het bashen en bestempelen van Wilders als racist, heeft geen enkel effect gehad! Nu hebben ze iets gevonden dat veel dichter bij het “klootjesvolk” ligt! Een kinderfeest en een volkszanger zijn namelijk veel betere ‘schietschijven’! En ze hebben dit keer in de roos geschoten!

Camouflaging Owl

Het volk is verdeeld in 2 kampen. De deining en de consternatie zijn compleet! De grote Afleidingsmanoevre heeft geholpen! De mega-bezuinigingen, de massa-immigratie, de destructieve EU, de enorme werkeloosheid, de groeiende armoede; alles is op de achtergrond geraakt! En het volk heeft het niet eens door! Een geslaagde camouflage van hun vernietigingstactiek!

En het volk blijft alweer doorslapen!

Realpredictor.