DE TELOORGANG VAN ONZE CULTUUR

De commotie over zwarte piet was slechts het topje van de ijsberg!
Al die excuuszoekers, discriminatieroepers en zieligheidsjammeraars die proberen om hiervoor een justificatie, te vinden met argumenten, gebaseerd op gebeurtenissen uit het verleden (o.a. de slavernij) hebben meestal 2 (tegengestelde) drijfveren: óf een negatief zelfbeeld of een superioriteitsgevoel!

In elk geval is dit jaar het Sinterklaasfeest, één van onze tradities, al licht aangepast. Het wachten is nu op een verbod van Kerst en de andere feestdagen!
Inmiddels hebben de gevolgen van het nageven zich in Europa al gemanifesteerd in de volgende “acties”!

Berlijn verbiedt Kerstfeest
http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/09/dossier-duitsland-deel-5-berlijn-verbiedt-kerstfeest
Geen katholieke feestdagen meer in België
http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1084584/geen-katholieke-feestdagen-meer-in-belgie.aspx
Kerstboom en kerstmarkt in Brussel afgeschaft
http://www.human.nl/index.php?option=com_resource&view=article&article=45509&Itemid=88
Kerk weert kerstliedjes
http://www.telegraaf.nl/binnenland/22061186/__Kerk_weert_kerstliedjes__.html
http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws/rivierengebied/2043031/stille-nacht-uit-katholieke-liedboekjes.htm#.UpLJDdLuL_F
Kerstversiering verwijderd uit gerechtsgebouw van Brussel
http://www.cie.ugent.be/bogaert/bogaert34.htm

Dus zeg nu niet dat het wel niet zo’n vaart zal lopen, er IS  nu al een begin gemaakt met het uitwissen van onze cultuur!

Wij leven nu in een tijdperk waarin wij gedwongen worden om bevolkingsgroepen van compleet verschillende culturen niet alleen te accepteren, maar ook te omarmen! Met alle gevolgen van dien! Onze eigen cultuur en tradities, worden hierdoor ondergesneeuwd en staan op het punt te verdwijnen, om plaats te maken voor culturen die stammen uit het stenen tijdperk! Erger nog ze hebben geen bestaansrecht meer!
Cultuur wordt gebruikt voor alles wat door de samenleving wordt voortgebracht; literatuur, architectuur, kunst en vormgeving, media, films en theater, entertainment, alles zal óf worden aangepast, óf moeten verdwijnen!

venus

Hier puntsgewijs de voorbeelden:
Literatuur: er mogen geen boeken of tijdschriften meer geschreven worden met daarin kritiek op Mohammed of Allah
Architectuur: En mogen geen kerken worden gebouwd met een kruis, oude architectonische gebouwen, monumenten en beelden die als christelijk worden beschouwd moeten verdwijnen (zoals in Indonesië de honderden jaren oude monumenten en Buddahbeelden)
Kunst: schilderijen (o.a. met afbeeldingen van”onreine” dieren) of door moslims als aanstootgevend worden bestempeld, moeten worden verwijderd (zoals onlangs het geval was in een ziekenhuis met een schilderij van varkens) Spotprenten over Mohammed of Allah worden niet alleen verboden, maar zijn zelfs strafbaar! Alle voor moslims aanstootgevende beelden (zoals naaktsculpturen, christelijke beelden en Boeddahbeelden) worden verboden.
Films en theater: alle films, theaterstukken, cabaret, enz. waardoor moslims zich beledigd voelen, worden verboden.
Entertainment: muziekevenementen, Bars, discotheken, etc, mogen geen alcohol meer schenken waar ook geen aanstootgevende kleding meer mag worden gedragen!
De media mag niets meer publiceren wat er zich in Arabische en Afrikaanse landen, Amerika, Israel, enz. afspeelt. Of berichten over moslimsextremisten, criminaliteit van moslims, enz.enz.

bored (1)

Zal onze toekomst er dan zo uitzien? Geen musea, geen bioscoop, geen entertainment op TV, geen kerkbezoek, geen feestdagen, geen media, geen bar of discotheek, en hoogstwaarschijnlijk ook geen computers of andere digitale apparaten meer, omdat er geen internet meer is!

Zullen onze “bestuurders” dan nog steeds roepen: “Leve de multiculturele verrijking”?