CHRISTELIJKE FEESTDAGEN BINNENKORT VERBODEN IN HEEL EUROPA!

Niet Alleen Sinterklaas staat ter discussie, maar binnenkort worden ook de Christelijke feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen verboden!
Europa blijft buigen voor de eisen van de islam! En het gaat nog veel verder! Ik heb een paar artikelen verzameld, waarin duidelijk staat dat deze eisen in diverse Europese landen reeds zijn ingewilligd!

Het is te krankzinnig voor woorden, zij het niet dat deze culturele- en maatschappelijke verloedering van Europa in feite IN- en INTRIEST is!

Christmas

Leest u dit maar en zeg of ik ongelijk heb!

Voor moslims is het vieren van Sinterklaas verboden
Het zijn dus niet alleen de zogenaamd radicale moslims die geen Sinterklaas vieren, maar vrijwel alle moslims. Ze doen dit niet, omdat ze menen niet te mogen deelnemen aan niet-islamitische feestdagen.
Binnen de Islam is het verboden om iets of iemand anders dan Allah te aanbidden. Dit wordt zelfs als een van de grootste zonden gezien die je kunt begaan. Men noemt dit afgoderij, en dit betekent dat je de eenheid van Allah ontkent. Want het Sinterklaasfeest is ten slotte het vieren van de verjaardag van een heilige.

http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/feestdagen/27686-voor-moslims-is-het-vieren-van-sinterklaas-verboden.html

Berlijn-Kreuzberg verbiedt Kerstmis
In Berlin-Kreuzberg wordt Kerstmis met onmiddellijke ingang verboden – in ieder geval dan, wanneer deze op openbare pleinen gevierd gaat worden. Kerstmis mag alleen nog thuis gevierd worden, opdat religieuze gevoelens van anderen niet in het gedrang komen.
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/81454/Berlijn-Kreuzberg_verbiedt_Kerstmis.html

Moslims willen verbod paaseieren
AMSTERDAM – Moslima’s in België eisen dat Kerstbomen en paaseieren in openbare gebouwen verdwijnen. De Antwerpse vakbondsvertegenwoordiger Badia Miri vindt dat als zij geen hoofddoek mogen dragen, ook alle Christelijke symbolen weg moeten.
http://partyflock.nl/topic/967945:Moslims_willen_Verbod_op_Paaseieren

En niet alleen worden de Christelijke feestdagen afgeschaft, ook de “onreine dieren” zullen uit Europa moeten verdwijnen!

Groot-Brittanë: Honden verboden!
In heel Groot-Brittannië weigeren inmiddels islamitische bus- en taxichauffeurs om blinde passagiers en hun “onreine”geleidehonden te vervoeren. Het probleem van het niet vervoeren van blindengeleidehonden uit religieuze redenen is intussen zo acuut geworden, dat onlangs de House of Lords zich ermee bezig moest houden.
In Reading werd een aan kanker lijdende gepensioneerde man er steeds opnieuw door buschauffeurs toe opgeroepen om de bus te verlaten, omdat hij een blindengeleidehond bij zich had. Ook in een ziekenhuis en in een supermarkt werd hem te verstaan gegeven dat hij niet welkom was met de hond.

In Londen weigerde een buschauffeur een vrouw met een hond in zijn bus te stappen, omdat de zich in de bus bevindende islamitische vrouw “zich door de hond gestoord zou kunnen voelen”. Ondanks protesten van de vrouw deed de buschauffeur gewoon de deuren voor haar neus dicht en reed weg. De buschauffeur van de volgende bus, waarin ze probeerde in te stappen, weigerde haar opnieuw mee te nemen, deze keer, omdat hij zelf moslim zou zijn.
Speurhonden van de politie, die bij huisdoorzoekingen in moskeeën en islamitische huishoudingen worden ingezet, worden sinds kort met leren laarsjes uitgerust, zodat hun poten bedekt zijn en zodoende geen “verontreiniging” veroorzaken.
http://www.artikel7.nu/immigratie-integratie/intriest-groot-brittannie-vernedert-zichzelf-tegenover-de-islam.html

Islamic-christians

Langzaam maar zeker gaan wij in de tijd terug; de Nazi-methoden worden langzaam maar zeker weer ingevoerd, zoals o.a. hieronder te lezen!

EU-kritiek nu gelijkgesteld aan fascisme
http://ejbron.wordpress.com/2013/10/23/eu-kritiek-nu-gelijkgesteld-aan-fascisme/

Forza islampartij! Verbied honden!
http://ejbron.wordpress.com/2013/10/23/forza-islampartij-verbied-honden/

EU wil versnelde toetreding Turkije
http://ejbron.wordpress.com/2013/10/24/eu-wil-versnelde-toetreding-turkije/

DICTATOR

Zijn er nu nog steeds mensen die ten stelligste blijven ontkennen dat de dictatuur en  Islamisering in Europa op korte termijn gerealiseerd zal zijn?