DE A-SOCIALE MORAALRIDDERS!

Definitie van Moraalridder: Fatsoensrakker, Zedenmeester of Zedenpreker , Islamofiel, Gutmensch!

In mijn omgeving (en helaas ook bij familie) wil het grootste deel niet over politiek praten! Het is net of je tegen degenen, die net zijn wakkergeschud uit een mooie droom, vertelt dat die droom niet de realiteit, maar exact het tegenovergestelde is en dat deze werkelijkheid onze ondergang betekent! Dan blijkt dat dit is toch een “ver-van-mijn-bed” onderwerp is, waar de meesten liever de ogen voor sluiten!

Er is hun door de maatschappij (de linkse politiek, de media en de sociale netwerksites) een compleet verknipt sociaal gevoel aangepraat! Zij denken dat zij als goeroes in de samenleving, andere zgn. ‘niet-socialen’ (in hun ogen racisten) moeten onderwijzen dat die het compleet verkeerd zien!
Vele jongeren hebben moslims in hun vrienden- en kennissenkring en je merkt dat die zich, door deze tolerante opstelling, heel slinks in een slachtofferrol plaatsen, waarna ze zich ontpoppen tot superieure betweters (“jullie weten niets van onze religie en cultuur af, dus jullie zijn dom!“)

Een voorbeeld: Onlangs heeft een school in Amsterdam haar studenten op een slinkse wijze hun linkse politieke voorkeur aan den lijve doen ondervinden. De studentes moesten als test de straat op met een tas boodschappen. Die moesten ze laten vallen en gekeken werd hoeveel mensen hen hielpen bij het verzamelen van de boodschappen. Later moesten dezelfde studentes de test wederom doen, alleen hadden zij deze keer een hoofddoek op.
En ja, je kunt het al raden: deze keer kregen de meisjes bijna of geen hulp van de omstanders. De verontwaardige reacties hierop waren, zoals verwacht: “SCHANDALIG EN DISCRIMINATIE!”

Studenten, die geacht worden om zelf te denken, te onderzoeken en hierop hun conclusies te baseren, hobbelen braaf achter de linkse meute aan. In de honderden artikelen over de islam staat dat moslima’s niet aangeraakt mogen worden door vreemde mannen. In hun cultuur is het verboden als vreemde een vrouw aan te raken. Een man dient lichamelijk contact met een vrouw te vermijden, tenzij het zijn eigen vrouw is, moeder of zus. Dus het is niet specifiek gericht op de vrouw of de man, maar het is iets wat officieel niet mag. Er zijn mensen (vrouwen, mannen) die wel een hand geven. Zijn dat dan mannen en vrouwen met slechte bedoelingen? Zeker niet, het zijn mensen die gewoon wat minder kennis hebben van de regels, of gewoon minder streng zijn t.o.v regels. Er zullen wel mensen bij zijn die dat onfatsoenlijk vinden. Maar dat moslima’s niet aangeraakt mogen worden door een vreemde man is de wil van Allah en alles wat de schepper wil is de juiste keuze. Er bestaan zelfs wetten waar men een moslima niet in de ogen mag kijken!

VINDEN JULLIE HET DAN GEK DAT NIEMAND EEN MOSLIMA WIL HELPEN?

dontouch

Dit soort “projectjes” voor zgn. bewijsvorming van het beleid van de linkse scholen, zijn een slinkse vorm van indoctrinatie van hun nog beïnvloedbare jonge studenten!
De linkse moraalridder is alleen bezig om de grote “zieligheidsfactor” van minderheden aan te tonen, zonder zich te verdiepen in de vaak onmenselijke regels van hun religie en cultuur. Ze zien ook niet dat bij deze groepen geen enkele behoefte bestaat om hun religie en cultuur, waarbij alle mensenrechten geschonden worden, op te geven!

Het massaal binnenhalen van deze groepen, die absoluut niet van plan zijn om zich in onze maatschappij en samenleving aan te passen, wordt als een humanitaire plicht gezien! Zij worden beschouwd als “slachtoffers van het systeem in hun eigen land”.
Maar ze zijn geen slachtoffer van het systeem. Ze zijn bewust naar Nederland gegaan omdat ze weten dat ze hier de meeste kans hebben om, zonder hun inhumane levenswijze op te  hoeven geven, op kosten van de samenleving te gaan vegeteren. Een kans die zij dankzij de linkse naïevelingen (voel je gerust aangesproken) keer op keer krijgen.

Nóg een ding zien deze linkse moraalridders over het hoofd: Deze zogenaamde humane massa-immigraties gaan ten koste van de hardwerkende Nederlanders!
Wie profiteert er van die eindeloze stroom belastinggeld voor asielzoekers, de Derde Wereld en de integratie van allochtonen? Dat zijn de beleidsmakers, sociale werkers, ontwikkelingswerkers, jongerenwerkers en andere liefdadige types. Zij doen telkens een succesvol beroep op ons geweten. We kopen een aflaat voor ons zondige, kapitalistische egoïsme. Wat doet het ertoe dat daarmee geen arme stakkerds daadwerkelijk vooruit worden geholpen. Als wij maar in ruil voor ons geld een goed gevoel krijgen over onszelf.

Moraalridders zijn zo gefocust op de redding en het pamperen van moslims (die binnenkort geen minderheden meer zijn), dat zij de allergrootste bedreigde groep in de steek laten: mensen die worden gemarteld en vermoord vanwege hun niet-islamitisch geloof of  kritiek op de islam! Men heeft geen enkele empathie met de groepen die, vaak op gruwelijke wijze, worden omgebracht door de barbaarse extremisten! Integendeel door dit te negeren laten zij zien hiermee in te stemmen! En zoals prof. Ellian (ex-moslim) zei: “het tolereren van barbarisme is het begin van barbariseren!”

Als deze linkse Moraalridders zo sociaal zijn, dan moeten ze de rekening ook niet bij de Nederlandse bevolking neerleggen, die hiervan de dupe wordt! Want wie redt hen? Zeker niet de A-sociale Moraalridders!

Eén ding vergeten deze perceptieloze moraalridders: de islam is in alle opzichten onverdraagzaam v.w.b. andersdenkenden, andersgeaarden en andersgelovigen.  En in deze categorie zitten ZIJZELF dus ook!

Zie ook gerelateerd:
https://eunmask.wordpress.com/2013/01/13/het-multiculturele-drama-van-nederland-en-de-multicul-moraalridders/