HET GROOTSTE (VOLKSOPLICHTERS) WOORD VOOR ROVEN IS “BEZUINIGINGEN”

Hoe komt het eigenlijk dat bijna het hele Nederlandse volk de betekenis van het woord “Bezuiniging” niet begrijpt. De betekenis is:  “besparen en minder uitgeven“. Dit woord wordt door onze corrupte regeringen al jaren gebruikt om het volk zand in de ogen te strooien, met het doel om dit volk  financieel kaal te plukken! Dit woord heeft dus geen enkele relatie tot de werkelijke betekenis ervan. Integendeel!

In Nederland betekenen “Bezuinigingsplannen” in feite “Roofplannen“! Hoe komt het dat het realiseren van deze roofplannen, jaar in en jaar uit, zonder enig protest wordt geaccepteerd?

Als er iemand bij u aan de deur komt en zegt dat hij u geld kan besparen, maar dat u daarvoor elke maand het grootse deel van uw salaris moet afgeven, dan zegt u toch ook dat hij moet “oprotten”?  Waarom zegt u dit dan niet tegen uw regering???

bezuiniging

Waarom betaalt u zonder protest miljarden aan alle corrupte zogenaamde “noodlijdende” landen, niet alleen in Europa maar in de hele wereld (onder het smoesje van Ontwikkelingsgeld) ?  Waarom betaalt u miljoenen aan gelukzoekers die in uw land, zonder uw toestemming, gastvrij worden binnengehaald en waarvan een groot deel “als dank” uw juweliers overvallen, uw ouderen beroven, uw dochters lastig vallen en aanranden en uw zoons met groepen doodschoppen?

Waarom protesteert u niet als u ziet dat met uw geld wildvreemden, zoals Bulgaren, tienduizenden euro’s in hun handen worden gedrukt, zonder dat zij hier zelfs wonen?  http://www.youtube.com/watch?v=-oA05vcD5p8&sns=fb

Waarom laat u zich in hemelsnaam door alle bovengenoemde “Bezuinigingsmaatregelen”, zonder een enkel protest, lijdzaam naar de voedselbank leiden?  http://ejbron.wordpress.com/2013/10/12/armenhuis-europa-miljoenen-mensen-hebben-geen-geld-voor-levensmiddelen/#more-47757

Ik zie het woord “Bezuinigingsplannen“, zoals dit in Nederland wordt gebruikt, als:  “beroven, oplichten, uitpersen, bedonderen en naar de slachtbank leiden”

Is dit Nederlandse volk nu zo ‘sociaal’ dat zij zichzelf en hun nageslacht opofferen of is het gewoon pure domheid?

Kunt u mij dit a.u.b. uitleggen?