DE EU, MET 5 MILJARD FRAUDE: DE GROOTSTE FRAUDEURS!

EU fraude in 2010 hoger dan geschat, ruim 5 miljard…

De Europese commissie, dacht zelf dat de fraude in 2010 rond 1.3 miljard zou liggen,
onderzoekers van de Universiteit van Utrecht en samen met de accountants van Price Watehouse Coopers ( PWC) werd er een steekproef onderzoek gedaan in 8 landen waaronder …. Nederland. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat alleen al bij deze 8 landen er voor 2.2 miljard aan fraude werd geconstateerd, dus geld dat gewoon door Brussel werd betaald en daarna “verdween “. Even doorrekenend kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat het totale fraude percentage rond de 4 % moest liggen. Dit is dus ruim 5 miljard Euro oftewel 5000 miljoen euro!!!

(Ik vraag me af tot hoeveel miljard dit in 2013 inmiddels is opgelopen!)

fraude3

Niet alleen de EU, maar ook de beheerders van de pensioenfondsen plegen fraude!

In één jaar tijd zijn de ‘beheerskosten’ bij de pensioenfondsen met ANDERHALF MILJARD EURO gestegen.
In een tijd waarin de vereiste dekking nog steeds niet is bereikt, de premies worden verhoogd, de pensioengerechtigde leeftijd omhoog moet, de waardevastheid al jaren niets meer voorstelt en zelfs de pensioenaanspraken voor een deel in de prullenbak verdwijnen, gaan de prestatievergoedingen (de bonussen!) voor de beheerders fors omhoog wegens de behaalde hoge rendementen.
Verzekerden, belastingbetalers en gepensioneerden zouden (opnieuw) flink pissig moeten zijn om deze piraterij en het feit dat zij nog steeds niet de geringste invloed hebben op de besteding van hun geld.

En hierdoor wordt dus door de mega-oplichters besloten om het grootse deel van de Nederlanders met torenhoge “bezuinigingplannen” tot de armoedegrens te veroordelen! 

FRAUD IS A CRIME!

WAAROM LOPEN DEZE MEGA CRIMINELEN DAN NOG STEEDS VRIJ ROND?

fraude4

http://www.geennieuws.com/2013/10/eu-fraude-hoger-dan-geschat-2010-ruim-5-miljard/#.Uk1hTtLosWE.twitter