NEDERLAND PLEEGT EUTHANASIE!

Het is genoeg geweest! 

Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.
Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. Iedere maand komen er 20.000 werklozen bij. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd.
Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

euthanesie

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel en Zuid-Europa, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de wensen van de eurofielen. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.

Wij zijn de volgende in de rij van failliete noodlijdende landen, maar ik vrees dat er niets meer over zal zijn om ons, zoals Griekenland, Spanje, Cyprus,  enz. te steunen.

Gezien de ontwikkelingen in de Arabische islamitische landen, en de voortekenen van islamisering in Europa, zal een wereldoorlog onvermijdelijk zijn.  Dit zal voor ons inmiddels door de regering geheel uitgeholde land, desastreus zijn! Er zal geen leger meer zijn om dit land te verdedigen; het volk zal als gevolg van het stelselmatig plunderen door de armoede en de onbetaalbare zorg, zowel geestelijk als fysiek niet meer in staat zijn om een oorlog, zoals die in het middenoosten,  te overleven.

Ze gaan zelfs zover dat wij de terroristen in Syrië  steunen met miljarden (van ONS geld)! Wij moesten eerder al miljarden “doneren” voor de opvang van (hoofdzakelijk) criminele immigranten!

Fjordman schreef:

“Het simpele feit is dat de ‘War on Terror’ niet kan worden gewonnen, omdat deze werd gevoerd tegen de verkeerde vijand. Je kunt geen oorlog voeren tegen terrorisme, terrorisme is alleen maar een werktuig. Dit is een oorlog tegen de Jihad, tegen de sharia en tegen het islamitische expansionisme. Het heeft geen zin om te proberen de ‘democratie’ in het Midden-Oosten te bevorderen.
We zouden in plaats daarvan moeten proberen de verspreiding van de Jihad en van de islamitische sharia-wetten in de westerse wereld te voorkomen. Tot het moment dat wij de heersende elites in het Westen kunnen dwingen om dit te realiseren, zullen we blijven verliezen en zal de islamisering van het Westen doorgaan! ”

apathy

Einstein: De wereld zal niet worden vernietigd door degenen die kwaadaardig zijn, maar door degenen die toekijken en dit toelaten!