AANSTAANDE WERELDOORLOG OP HANDEN!

Het is de islamisten tegen het Westen. Schrijft Die Welt. De schaalvergroting neemt toe.
Het is een oorlog op vele fronten, onder veel gedaanten. Maar de achterliggende gedachte is telkens hetzelfde: De islamisering die zich sinds de jaren dertig van de vorige eeuw heeft voltrokken in het Midden Oosten, richt zich met steeds grotere kracht en overtuiging op het Westen. En het Westen reageert in ontkenning. Alsof negeren het probleem vanzelf zal oplossen.

Het grootste probleem is misschien wel dat deze nieuwe wereldoorlog zo geleidelijk naar ons toekruipt, dat velen niet eens in staat zijn om hem te zien. Tot het ze persoonlijk naar de strot zal grijpen. Maar dan is het dus allang te laat. Dan is het overal Allahu Akbhar wat er klinkt. En is het verder doodstil.
Alles draait maar om 1 ding: Het zwarte goud: Olie! en dat dit ten koste gaat van hun eigen volk is hieraan ondergeschikt. Lees dit maar:
http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/geopolitiek/bush-carlyle/

overpopulation-2-300x225De explosieve groei van dit soort ongedierte is helaas onuitroeibaar!

Ontkenning van het feit dat de islam in Europa voor steeds meer problemen zorgt blijkt -gezien de sterke opkomst van rechtse vrijheidspartijen- in de praktijk alleen maar averechts te werken. De machtige, met Arabische oliegelden gesteunde pro-islamitische lobby vindt nog echter veel gehoor in de hoogste politieke kringen, waar de islamisten met name gesteund worden door ‘links’ vanwege het deels overeenkomende fascistische gedachtegoed.
In de hele historie is er overvloedig veel bewijs te vinden dat de islam zich vrijwel alleen maar door gewelddadige oorlogen en keiharde onderdrukking heeft verspreid, en dat in de naam van Allah en zijn geliefde profeet al een duizelingwekkend aantal dodelijke slachtoffers werd gemaakt: 270 miljoen. Dagelijks worden er hier ettelijke honderden aan toegevoegd.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2010/11/-religie-van-vrede-maakte-al-270-miljoen-dodelijke-slachtoffers

Die Welt – bedachtzame krant – trekt uit wat zich nu voordoet een ferme conclusie: de islam wil niets minder dan werelddictatuur. En daarom zal dit binnenkort het meest gelezen artikel zijn! 

http://www.welt.de/debatte/kommentare/article109246816/Der-Islamismus-strebt-nach-der-Weltherrschaft.html

worldwar