BRENGT EEN NIEUW KABINET ONZE DEMOCRATIE TERUG ?

Al zou deze regering (al dan niet gedwongen) aftreden, dan nóg zal een nieuwe regering geen oplossing kunnen bieden!

Het probleem is tweeledig: allereerst wordt elke nieuwe (rechtse) partij door de bestaande partijen “afgeschoten”, zodat de linkse elite hun partijen (in welke formatie dan ook) zullen blijven behouden!
Martien Pennings schreef: “Dat er in Europa een krankzinnige goedmensen-nep-elite aan de macht is, betoog ik al jaren. Ze hebben alle touwtjes en netwerken in handen. Geen subsidie-niche in de politiek, de media of het onderwijs of ze zitten er in. Een verstikkende deken van leugens en desinformatie wordt over heel Europa gelegd, inzake alle belangrijke kwesties: de islam, Israël, de EU, het klimaat en de economie.”

De 2e reden is inderdaad de latente en labiele houding van het volk, die alleen toekijkt hoe zij langzaam maar zeker hun ondergang in worden geloodst! Onbegrijpelijk dat er maar zo weinig de situatie kunnen inschatten.

Het handjevol dat blijft proberen met petities, demonstraties enz. zet geen zoden aan de dijk en krijgt ook geen enkele medewerking van de linkse media!
Wel worden de rookgordijnen zoals Mauro, Bea met hoofddoek enz. breeduit besproken en onze politici lachen in hun vuistje omdat zij het domme klootjesvolk voor de zoveelste keer van hun wanbeleid hebben afgeleid!

afgrond

Zoals ik al eerder een paar maal schreef, hebben wij een meerderheid nodig, maar dit schijnt nooit te kunnen gebeuren omdat het grootste deel óf links óf gelukzoeker is (die uiteraard op hun linkse weldoeners zullen stemmen)!

Jullie weten dat wij eigenlijk het kwaad bij de wortel moeten aanpakken en dat is de dictatuur van de EU! Zolang wij hierbij zijn aangesloten moeten wij opboksen tegen bijna heel Europa en een groot deel Arabische gelukzoekers die zich hier met medewerking van de EU hebben genesteld!

Het enige voorbeeld van degenen met hersens is Zwitserland, de rest is gewoon een kudde hersenloze bestuurders, die is gekozen door een even zo hersenloos volk!

Het onnadenkend en labiele deel van de bevolking, die alles wat onze criminele bestuurders doen, niet alleen goedpraten maar juist bevorderen maakt dat Den Haag denkt dat het gebrek aan intelligentie bij het hele ‘klootjesvolk’ hen een vrijbrief geeft om te blijven graaien en te onderdrukken!

Wij weten de reden al waarom men de EU heeft opgericht, dit staat niet alleen in mijn blogs maar overal op internet: (niet-westerse immigratie-tsunami in ruil voor olie én de dubieuze rol van de Bilderberggroep!)

Er speelt veel meer achter dit soort mega-beslissingen en dat dit te koste gaat van de werkende oorspronkelijke bevolking is duidelijk waarneembaar! Daarom verbaast het me zo dat zo’n groot deel van het volk dit niet wenst te zien!

Voorbeeld:
Nederland kan terroristen niet uitzetten door EU-regels
Het CDA vreest dat Nederland een ‘vrijhaven’ wordt voor extremisten, nu blijkt dat de staat verschillende terrorismeverdachten niet kan uitzetten vanwege Europese regelgeving.
Hoezo een vrijhaven WORDT? Wij zijn het al sinds de “open grenzen” en het dwingende immigratiebeleid van de EU! Nederland is hiermee het Walhalla voor criminelen geworden en het volk een Doelwit! Dan nog: Uitzetten? en wie ziet toe dat zij niet weer doodleuk via onze wijde ‘gastvrije’ grenzen binnen komen?

democrat-sos

De enige optie voor een succesvolle nieuwe regering is, als deze open staat voor een totale loskoppeling van de EU en vervolgens maatregelen neemt om de dictatoriale desastreuze EU-beslissingen terug te draaien!