ONZE CIVILISATIE VERANDERT LANGZAAM MAAR ZEKER IN BARBARISME!

Dat onze civilisatie aan het verdwijnen is, dat ziet iedereen met een goed waarnemingsvermogen en een gezond verstand! Dit gegeven is met duizenden feiten onderbouwd, waarvan ik een klein deel onderaan dit artikel zal weergeven! Maar allereerst dit:

barbarisme-v3

Ik lees net een artikel van de Zweedse columniste Julia Caesar

En ik besef dat dit mijn biografie is!

Ons leven is veranderd zonder dat we echt in de gaten hadden hoe dit is gebeurd.
Maar eigenlijk zijn wij niet degenen geweest die ons leven hebben veranderd. In het geheim hebben onze politici ons leven veranderd. Zonder dat er ooit naar onze mening is gevraagd, werden we gedwongen te leven in een samenleving van multicultuur en extreme massa-immigratie, die nooit ergens of wanneer dan ook maar heeft gefunctioneerd. Net als proefkonijnen werden we in een gigantisch sociaal en demografisch laboratoriumexperiment gegooid, zonder ook maar enige mogelijkheid om eraan te ontsnappen. We kregen te horen dat we ons verrijkt moesten voelen. Anders waren we racisten.

Onze tegenstanders hadden de middelen. Duizenden journalisten waren de hele dag bezig met liegen tegen het volk in ruil voor vette salarissen en voor klopjes op de schouder op Twitter van hun al even leugenachtige collega’s in hun gezamenlijke fanclub. Media, politieke partijen, denktanks en lobbygroepen hadden toegang tot miljarden. Maar wij hadden iets wat zij niet hebben: de waarheid.

Het vasthouden aan de waarheid hield ons staande. We wisten dat geen mens en geen politiek systeem hun bestaan ​​voor eeuwig op leugens kunnen blijven bouwen.
We wisten dat de waarheid altijd zal winnen.

We hebben blogs en discussieartikelen vol feiten geschreven, die zorgvuldig werden doodgezwegen in alle media.
We deden het werk van journalistieke pioniers. We groeven waarheden op waar goed betaalde journalisten te lui of laf voor waren om zich er druk over te maken. We wisten dat veel mensen lazen wat we schreven. Maar geen enkele journalist of iemand anders met een maatschappelijke positie die in stand moest worden gehouden, durfde dat te vermelden.
We bestonden gewoon niet. Het was alsof we waren besmet met een dodelijk virus. Ze stalen onze teksten en de feiten die zij zelf niet hadden kunnen ontdekken, maar ze veranderden die wat, zodat ze hun eigen huid konden redden en betere journalisten leken dan ze in werkelijkheid waren.

We schreven onder pseudoniem. We vonden het vreselijk dat we dat moesten doen. Als journalisten in de reguliere media niet zo verschrikkelijk gelogen hadden, hadden we onder onze echte naam kunnen schrijven, zonder gevaar voor ons leven en het leven van onze kinderen. Nu moesten we onze identiteit verbergen. We schreven ook met onze echte namen. Het scheen niet uit te maken. Onze onderwerpen waren taboe.

Het werd meer en meer duidelijk dat de belangrijkste ambitie van de journalisten niet was om de waarheid te vertellen, maar om die te verbergen.
Ze vernederden zich door dingen te schrijven en te zeggen waarvan ze wisten dat het leugens waren. Ze weigerden om te leren, om introspectief te zijn en om zich af te vragen waar ze mee bezig waren.

Sommige vrienden zeiden ons dat ze niet geïnteresseerd waren in wat we deden.Bepaalde vrienden stopten plotseling met het beantwoorden van onze e-mails. Andere vrienden zeiden dat het niet zo erg kon zijn en dat alles zeker wel goed zou komen.
Er waren ook vrienden die ons hun steun gaven. Ze gingen door hetzelfde proces van desillusie als wij. Zonder de goede ondersteunende gesprekken met hen zouden we nooit de kracht hebben gehad om door te gaan.

Onze gesprekken verwaterden. We wisten niet meer waar we met onze vrienden over moesten praten. Zagen zij wat er met ons land en met Europa gebeurde? Niets wees in die richting. Hoe dan ook, ze zeiden er niets over. We bleven praten over alledaagse dingen. Maar het voelde als een toneelstuk en als de etentjes met onze vrienden eindigden, waren we opgelucht als we thuis kwamen en alleen waren.

Angst heeft ons beïnvloed zonder dat we weten hoe dat is gebeurd. We leefden niet langer in een veilige democratie met vrijheid van meningsuiting. Elke dag lezen we over mensen die blootgesteld zijn aan geweld omwille van hun mening en over anderen die zijn bestolen, verkracht en vermoord, zonder dat zij hun mening ook maar ooit naar buiten hebben gebracht.
We wilden niet neerbuigend zijn. Maar we hadden altijd al minachting gehad voor lafheid en voor‘fellow-travellers’ (meelopers met de heersende mening).

We dachten dat mensen graag op de hoogte wilden zijn. We dachten dat ze gevoelig waren voor feiten. Met behulp van feiten en statistieken konden we laten zien: dit is de werkelijkheid. We konden niet begrijpen waarom mensen zo stom waren dat ze moeite hadden om de juiste feiten op te nemen. Het duurde een lange tijd voor we beseften dat mensen niet willen weten. Zij geven er de voorkeur aan om in hun leugens en illusies te blijven. Ze willen zich ‘goede mensen’ voelen.
Het gaf ons het gevoel dat wij het orkest waren dat speelde aan boord van de zinkende Titanic. We hoopten dat de muzikanten zich misschien een beetje beter voelden dan degenen die in een staat van paniek rond liepen op het dek. En we hadden trouwens geen keus. We konden het gewoon niet klaarspelen om ons land ten onder te zien gaan en alleen maar toe te kijken.
Wat ons het meeste dreef was onze zorg wat voor maatschappij we onze kinderen zouden achterlaten. Zij waren hoofdzakelijk degenen waarvoor we werkten.

Hier het hele artikel:
http://ejbron.wordpress.com/2013/06/13/ons-leven-is-veranderd/#comment-91487

__________________________________________________________

HIERONDER EEN PAAR VOORBEELDEN VAN BARBARISME ANNO 2013!

Metamorphosis Of Evil: Australian Muslims Discussing The Beheading Of Lee Rigby Say ‘He Deserved It’
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/06/10/metamorphosis-of-evil-australian-muslims-discussing-the-beheading-of-lee-rigby-say-he-deserved-it/

Syria: Foreign Islamists Taking Over Mosques Call Upon Muslims To Kill Anyone Who Does Not Practice The Religion Of Mohammed
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/06/11/syria-foreign-islamists-taking-over-mosques-call-upon-muslims-to-kill-anyone-who-does-not-practice-the-religion-of-mohammed/

‘Barbaric’: Muslim Persecution Of Christians March 2013 (And The US Defends The ‘Human Rights’ Of Muslim Mass Murderers)
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/06/12/muslim-persecution-o%EF%BB%BF%EF%BB%BFf-christians-march-2013-2/

Christian Bishop in Egypt: Christians Are Currently Experiencing Their Worst Time in Recent Centuries, Many Now Unable to Buy or Sell
http://midnightwatcher.wordpress.com/2011/11/05/christian-bishop-in-egypt-christians-are-currently-experiencing-their-worst-time-in-recent-centuries-many-now-unable-to-buy-or-sell/

Former Lebanese President Warns Christians Face ‘Existential Crisis’ From Both The State And Society In Mideast
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/06/11/former-lebanese-president-warns-christians-face-existential-crisis-from-both-the-state-and-society-in-mideast/

Pakistan: Muslim Landlords Torture, Strip, Parade Christian Women In Village After Goats Wander Into Their Fields
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/06/13/pakistan-muslim-landlords-torture-strip-parade-christian-women-in-village-after-goats-wander-into-their-fields/

Demented: Afghanistan’s Parliament Rejects Ban On Pedophilia … Because It Would ‘Violate Islamic Principles’
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/06/12/demented-afghanistans-parliament-rejects-ban-on-pedophilia-because-it-would-violate-islamic-principles/

De rest is hier te lezen: http://midnightwatcher.wordpress.com/

Bovenstaande is slechts het topje van de ijsberg. Ik weet dat het ondoenbaar is om alles te lezen. Wij de pioniers hebben het in de afgelopen periodes wel gedaan! Probeer elke dag 1 artikel te lezen en ik verzeker u dat u de titel van dit Blog met hele andere ogen ziet!