DE VERBIJSTERENDE DIEFSTAL VAN HET NEDERLANDSE VOLK!

Uit de Nieuwsbrief van http://wilnu.nu/

Erik Ottink – Webmaster en bestuurslid Zorg.

Mei 2013 wat een maand wat een maand.

Deze maand gaat vast en zeker de geschiedenisboeken in want wij hadden in deze maand een week en wat een week, voor het gemak noem ik het even de week van de diefstal.
In de week van de diefstal krijgen we eerst te horen dat er Bulgaren zijn die 3600 EURO per maand krijgen van Nederland even later in deze week horen we dat de Polen gezellig met de Bulgaren meedoen en dat van alle gevallen van Fraude het laagste bedrag 3,000 EURO is!!
Hoe kan dat? Hoe is het toch mogelijk dat een inwoner van Nederland in het meest gunstige geval 1200 EURO ontvangt en buitenlanders voor absurde bedragen kunnen frauderen? Een Nederlander wordt eerst volledig uitgekleed tot aan zijn doopceel, bij twijfel krijgt hij / zij niets en buitenlanders krijgen alles! Juist nu, nu het onderbuikgevoel van positieve discriminatie bijna is wegebt uit de maatschappij komt dit naar buiten. En als het dan nog niet genoeg is en de staatssecretaris mag aanblijven, krijgen we niet eens de tijd om kritiek te hebben want dan heeft de week van de diefstal nog een verrassing in petto. Of wij nog even 500 miljoen euro extra willen overmaken aan Brussel… Velen zijn met stomheid geslagen en bijna niemand weet nog iets uit te brengen en voor de meeste Nederlanders is het een soort van Cabaret voorstelling geworden, omdat dit per definitie nooit de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Na deze week hebben wij natuurlijk ook goed nieuws. Afgelopen Maandag 27-05-2013 ben ik samen met onze Voorzitter naar het congres: ” In voor zorg” geweest. Leuke en minder leuke zaken zijn de revue gepasseerd. De minder leuke zaken die er mee te maken hebben dat de complete zorg word overgedragen van het rijk naar de gemeenten kennen de meeste mensen wel en het is een transitie die nu plaats vindt. Ik ben er heen gegaan om op de hoogte te blijven en eventuele samenhang met ons nieuwe zorgplan in ontwikkeling te onderzoeken.
Het eerste deel van het Congres hebben we samen gedaan en het tweede en derde deel hebben we ingezet om verschillende onderwerpen bij te wonen zodat wij meer informatie tot ons kunnen nemen voor het nieuwe plan. Overal heb ik waargenomen dat vanuit de situatie die er is, er zeer goede en interessante initiatieven zijn en met stip op 1 staat bij mij Interzorg. Interzorg is een onderneming die met haar werkwijze gebruik maakt van aanwezige elementen zoals een Sportschool inzetten om buiten openingstijden sessies te houden. Daarnaast heeft zij een eigen kwaliteits- apparaat wat effectiever en beter te controleren is dan het voorgeschreven kwaliteits- protocol. Daar krijgen ze ook een boete voor omdat ze die kwaliteits-gebonden werkzaamheden niet uitvoeren. Het leuke van de boete is dat de boete van het omslachtige apparaat goedkoper is dan het uitvoeren en dat terwijl de kwaliteit beter is en een grotere waarborg heeft. Kortom een buiten de box denkend zorg bedrijf.
Op het congres was ook een spreker met inzichten die dusdanig overeen kwamen met die van Wil Nu dat we het jammer vinden dat deze meneer los staat en blijft van politiek, we hebben er wel onze pijlen op gezet om deze meneer binnen te halen als onafhankelijk adviseur.
Bekijkt u onderstaand filmpje en u weet wij wat bedoelen.

Erik Ottink

http://www.youtube.com/watch?v=cugVL9idwf0&feature=em-share_video_user

diefstal