ER KOMT GEEN WERELDOORLOG MAAR EEN WERELDVERNIETIGING!!

WERELDIMPERIALISME (DOMINATIE)

Bijna alle oorlogsdeskundigen en rationalisten zijn ervan overtuigd dat er een derde Wereldoorlog dreigt!
Als men de wreedheden en onmenselijkheid van alle oorlogen bij elkaar optelt, dan is dit slechts een fractie van het huidige wereldwijde terrorisme van de islamieten tegen alle andere bevolkingsgroepen! Hun doel is een Islamitische Wereldimperialisme waar geen enkele (levende) andersgelovige of andersdenkende meer op de hele wereld te vinden is!
De nucleaire bewapening in de islamitische landen is dreigender dan wij ooit hadden kunnen denken!
http://britishfreedom.org/the-coming-third-world-war/

worldend4

Binnen een korte tijd is islam het grootste geloof van de wereld. Een verklaring voor dit gegeven is het geboortecijfer in het Midden Oosten. Die ligt veel hoger dan in bijvoorbeeld Europa.
Het is geen oorlog omdat de islam op vele fronten en onder veel gedaanten opereert
De Islam was de agressor in haar eigen kruistochten, lang voordat Europa reageerde met haar eigen kruistochten! Door de Islamieten wordt al eeuwenlang genocide gepleegd op andere volkeren, vanwege het feit dat zij andersgelovigen zijn, zoals Christenen Boeddhisten, Hindoes, etc.
Maar het meest gestoord is dat zij volkerenmoord plegen op hun EIGEN volksgenoten! Bijv. Egypte, waar men massaal overkokend van islamitische woede is. Iran (die op weg om een atoommacht te worden), waar het volk onderdrukt wordt en geen vrije verkiezingen mogen plaatsvinden. Irak, dat na de terugtrekking van de Amerikaanse troepen (dankzij Obama) steeds verder wegzakt in een terreuroorlog van Soennieten tegen de rest. Syrië, waar diezelfde Soennietische terreurgroepen bezig zijn om het land over te nemen, waarbij het alleen nog maar de vraag is in welke richting het geweld zich daarna zal verplaatsen. (http://brabosh.com/2012/04/29/pqpct-huy/)

Zowel in het Midden-oosten als in het Verre-oosten wordt er aan de lopende band genocide op hun eigen geloofsgenoten gepleegd, o.a. in de grootste islamitische landen zoals Indonesië.

http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/05/03/raymond-ibrahim-and-robert-spencer-discuss-the-ongoing-christian-slaughter-taking-place-in-the-muslim-world/

worldend

Waarom de Islamieten hun doel zullen bereiken en waarom de wereld, met Europa als voorloper, zich willoos naar de islamitische slachtbank laat voeren !
De jurist Joachim Wagner schrijft in zijn boek dat er al lange tijd een parallel islamitisch wetssysteem bestaat dat onze Westerse rechtsstaat stap voor stap ondermijnt. De talloze, door de politiek angstvallig doodgezwegen Sharia rechtbanken in onder andere Groot Brittannië, Duitsland, Nederland, Zweden en Frankrijk zijn daarvan het schrijnende voorbeeld. Het is een systematische verwoesting van ons democratische rechtssysteem door de islam. Ook in Nederland worden wijken in diverse steden volkomen beheerst door migranten en waar de criminaliteit. mede door het politiek correcte wegkijken, dramatische vormen heeft aangenomen.
De Jihad tegen het Westen is al lang begonnen, maar om de ‘vredelievende’ religie niet te irriteren doen de regeringen in Europa al jaren alsof er niets aan de hand is en heeft men daarmee de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van de militante islam.

In alle wereldoorlogen hebben bijna alle landen in de wereld hun handen in elkaar geslagen om de onderdrukte landen met succes te bevrijden!
Waarom zal dit nu niet gebeuren?

De grote groepen (al dan niet geïndoctrineerde) multiculti voorstanders worden gevoed door de belangrijkste bestuurders/beleidsbeslissers ter wereld (EU, regeringen, kapitalisten, etc.) die hiervoor hun geheime agenda hebben (deze agenda is al vele malen aangetoond en beschreven!)
Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen.
Niet alleen Europa maar ook de rest van de wereld heeft de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van de extremistische moslims en men dreigt nu slachtoffer te worden van een jarenlange falende en catastrofale beleid.
Zij hebben onze beschaving verkwanseld voor de zelfdestructie van deze wereld! Want de waanzinnige moordlust van de islamitische overheersers zal uiteindelijk leiden tot hun eigen ondergang!

Mijn motto is: “There will be no future if we do not save the present!

Ik ben geen econoom, ook geen oorlogsdeskundige maar als realist raad ik iedereen, die nog twijfelt aan om de oogkleppen voor een paar uur te verwijderen en onderstaande linken goed te lezen!

endworld

Your Predictor!

Palestinian Security Forces Spokesman Calls Terror Attack Killing 37 Israelis An ‘Honorable’ Event
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/05/03/palestinian-security-forces-spokesman-calls-terror-attack-killing-37-israelis-an-honorable-event/

Islamic Militants Turn Nigeria Into Christian Killing Field
http://midnightwatcher.wordpress.com/2013/05/03/islamic-militants-turn-nigeria-into-christian-killing-field/

http://ejbron.wordpress.com/?s=aanslag+christenen

http://ejbron.wordpress.com/?s=aanslag+moslims

http://ejbron.wordpress.com/?s=moslims

http://ejbron.wordpress.com/?s=islam